Sokak Stilinde Yeni Arayışlar!

İçinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde ne giyeceğimize karar vermek oldukça zorlaştı. Ofis çalışanları için, şıklığı ve ciddiyeti bir arada bulundurmak, günlük giyim ihtiyacı olanlar için de günü hem serin hem de şık kıyafetlerle bitirmek pek kolay bir iş değil... Tüm bu parametreleri bir araya getirirken kendi stilinizden uzaklaşmadan yeni kombinler oluşturmanız da hiç kolay olmuyor değil mi? Yeni sezonda sokak stilindeki yeni arayışları, farklı olmak isteyenler için bir araya toparladım. Siz de kendi tarzınızla yaz sezonuna adınızı yazdırmak istiyorsanız, bu önerilerim tam size göre!

Haberin Devamı

Sezonun File Detayları ile Çok Havalı Kombinler

File, bu sezon sadece market poşetlerinin ücretli olması ile hayatımıza girmedi; sokak stilinde farklılık arayışında olanlar için de son derece havalı ve şık bir materyal. O halde, bu şık ve iddialı detayı etek, elbise ve bluz gibi tüm giyim ürünlerinde tercih edebilirsiniz. Özgür, asi ve bir o kadar özgün stilinizi yaratırken, file detayından bolca yararlanmanızı tavsiye ederim.

Önden Düğmeli Askılı Elbiseler Hem Şık Hem Serin

Sıklıkla midi ya da maxi boyları ile ilgi gören, yaz mevsiminin kurtarıcı ve vazgeçilmez elbise modelleri arasında ilk sıralarda yer alan önden düğmeli askılı elbiseler, bu sezon bir farkla öne geçiyor. Alabildiğine çiçek desenli ve cıvıl cıvıl olarak tasarlanan askılı elbiseler, hem rahatlığı hem de şıklığı ile göz dolduruyor. Üstelik bu elbise modellerini, tıpkı sleep-dress modellerde olduğu gibi içine basic kısa kollu t-shirt modellerini giyerek de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem casual hem de ofis giyiminde muhteşem bir seçim!

Uçuşan Şifonlara Eşlik Eden Fırfırlar

Fırfır aksesuarı geçmişteki birçok farklı sezonda ünlü olduğu kadar, içinde bulunduğumuz yaz sezonunda da bayrağı kimseye kaptırmıyor. Her türlü elbise, bluz ve etek tasarımında göz dolduran bir yeri olan fırfırları, yeni sokak stili modellerinizi yaratırken de bolca değerlendirebilirsiniz. Fırfırların bana göre en çok uyum sağladığı kumaş türleri, ipek ve şifonlar... Uçuşan şifonlar üzerinde tercih edeceğiniz yoğun fırfır detayı ile hem çok havalı hem de cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Romantik Puantiyelerle Stilinize Şık Bir Dokunuş

Uçuşan kumaşlarda en iyi duran desenlerden biri de hiç şüphesiz puantiyeler... İrili ufaklı puantiye desenlerini, yumuşak ve uçuşan şifonların üzerinde tercih ederek masum ve romantik bir stil yaratabilirsiniz. Modası asla geçmeyen puantiye, sokak stilinde yeni arayışları olanlara geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Elbiseler başta olmak üzere, etekler, pantolonlar, çorap ve ayakkabılar dahil!

Dev Logolar Hala Çok Kurtarıcı!

Mega logolu tasarımlar, geçtiğimiz kış sezonunda ortalığı kasıp kavurmuştu.... İçinde bulunduğumuz kavurucu yaz sıcağı günlerinde de bu dev logoları kullanarak dinamik, şık ve sportif bir stile imza atabilirsiniz. Şeffaf ve çarpıcı eteklerle, dev logolu t-shirt tasarımlarını kombinleyerek farklı ve iddialı bir tarz yaratmanız mümkün... Sneakers ayakkabı modelleri ile rahatlıkla tamamlayabileceğiniz bu tip kombinleri, dilerseniz topuklu stilettolar ve hatta soket çorapları da bu seçime dahil ederek takımlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gömlek Elbiselerin Vazgeçilmez Rahatlığı

Son birkaç sezon boyunca hit modeller arasındaki yerini sağlamlaştıran gömlek elbiseler, aşırı sıcak yaz günlerinde de fonksiyonel özelliklerini koruyor. Tek parça ile çok şık görünmenin rahatlığı bir yana, bronzlaşmış bacaklarınızı ortaya çıkaracak muhteşem stili de cabası! Gömlek elbiseler, sıklıkla uzun kollu olarak tasarlansa da siz kavurucu yaz sıcaklarında kolları dirseklere kadar katlayarak dinamik ve cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Yepyeni tarzları benimle birlikte yakalamak için takipte kalmayı unutmayın.

Sevgiler.

Filiz ADAR

Instgram: @decocosh

Blog: decocosh.blogspot.com