SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurban Bayramı’nda beslenme

Diyetisyen Perihan Kılıç, Kurban Bayramı'nda sağlık sorunu yaşayanlara önerilerde bulunarak, "Kırmızı etin fazla tüketimi kalp-damar hastalıkları, böbrek hastalıkları gibi sorunlara neden olabilmektedir. Sağlıklı pişirme yöntemlerinden haşlama, ızgara veya fırında tercih edilmelidir, kavurma ve kızartmalardan uzak durulmalıdır" dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Maskeye dönüştürmek daha sağlıklı! Saçlarınız bu yaz daha sağlıklı görünecek
  2. Gürleştirmek için önce şekillendirmek gerekiyormuş! Saç kremini kullanırken buna dikkat edin
  3. Parkeler ışıl ışıl oluyor! Bu karışım evinizi parlatacak
  4. Bakliyatlara karınca ve güve gelmeyecek! Birkaç ipucu mutfağınızı koruyor
  5. İhtiyacınız olan tek şey daha yavaş çiğnemek! Farkı görünce şaşkına döneceksiniz
  6. Sürekli güzel ve yakışıklı olma çabası kişilik bozukluğu! ‘Yaşlanma tehdit gibi görüldüğünde kaygı artıyor’
  7. 'Basit bir ısırık' deyip geçmemek de fayda var! 'Organ yetmezliğine kadar gidebilir'
  8. Arada dağlar kadar fark var! Dişler yemekten önce mi sonra mı fırçalanmalı?
  9. Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın
  10. Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.