29 Mayıs 2018 Yay Burcundaki Dolunay Hangi Burcu Nasıl Etkileyecek?

29 Mayıs Salı günü saat 17.20'de Yay burcunun 8 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayın etkilerini geçtiğimiz hafta hissetmeye başladık ve aşağı yukarı 4 Haziran'a kadar da hissetmeye devam edeceğiz. Dolunay deyince şöyle bir korkup geri çekildiğinizi biliyorum ama bu korkunç olanlardan değil. Ay ile Ay düğümleri arasında tatlı bir açı var. Jüpiter-Neptün üçgeni de sol kulvardan yapıştırınca, değmeyin keyfimize!

Bu Dolunay'ı incelerken doğum haritanızda Yay burcunun temsil ettiği bölgenin ve burcunuzun 8 derecesine bakmak gerek. Buralarda bir gezegen varsa, bu dolunay'dan direkt etkileniyorsunuz anlamına gelir. (*)

Haberin Devamı

Yükselen KOÇ: Bu dönemde seyahat planı (mesela yaz tatili?), medya ve reklam ile ilgili çalışmalar yapabilir, eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Belki bir sunum yapacak, kendinizi daha çok tanıtacak, medyada/sosyal medyada daha fazla yer alacaksınız. Tüm girişimleriniz sırasında bir dostunuz size destek olacak. Jüpiter’in hem Neptün hem de Venüs ile yaptığı şahane açı sayesinde de, eğer varsa sağlık problemlerinizi çözebilecek, evinizi güzelleştirmek için adımlar atabileceksiniz. Dekorasyon malzemeleri, yeni bir perde, bahçeye bir masa-sandalye takımı gibi; evinizde ihtiyaç duyduğunuz yeni eşyaları eşinizin de desteğiyle bu dolunay sırasında satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında çevrenizdekilere daha empatik yaklaşacak, onları dinleyip anlayacaksınız. Meditasyon, yoga gibi ruhsal olarak rahatlatıcı yöntemlerini denemek için güzel bir açıya sahipsiniz.

Yükselen BOĞA: Sekizinci evinizde gerçekleşen dolunay, ekstra gelir kaynaklarınızı, eşinizin parasını, miras, hukuki işler, sigorta, telif, ikramiye gibi size ödenecek paraları ve/veya borçları vurguluyor. Bir borcunuz varsa ödeyebilir veya tam tersi, alacağınız varsa bu dönemde alabilirsiniz. Evli boğalar bu dolunayı çok sevecek. Eşinizle sosyalleşebilir, eve arkadaşlarınızı çağırabilir, güzel bir parti verebilirsiniz. Aynı şekilde iş ortağınızla da toplantılar düzenleyebilirsiniz. Kariyer eviniz de ışıl ışıl aydınlanıyor. İş hayatınızda birtakım değişiklikler olabilir. Bu görünümlerin tamamı; gelir alanınızı etkileyecek ve kariyeriniz için de olumlu bir adım atmanızı sağlayacak. Kredi alıp bir iş yeri açabilir, işinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirebilecek bir gelir kaynağı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yükselen İKİZLER: Karşıt burcunuz Yay’da gerçekleşen dolunay, evlenmenize veya ayrılmanıza sebep olabilir. Ne istediğinize karar verin. İş ortaklığı kurmak, yurt/şehir dışı bağlantılı işlere odaklanmak, evlilik ve ortalık olasılıklarını değerlendireceksiniz. Bu dönemde bir iş ortaklığı da gündeminize gelebilir. ortaklık yapmanızı sağlayabilir. Jüpiter’in açıları iş hayatınızı vurguluyor. Bu dönem işinizle ilgili önemli şanslar yakalayabilirsiniz.

Yükselen YENGEÇ: Bu dolunayda sağlık problemleriniz çözülecek. Yeni bir iş arayışınız varsa bulabilir veya başka bir işe girişebilirsiniz. Yeni bir işe başlayacaksınız bu aynı zamanda size ekstra gelir de kazandıracak. Yapacağınız iş, geleceğinizi de etkileyecek. Fasafisoları geçip asıl konuya geleyim ?? Sevgilisi olmayan yükselen yengeç burçları bu dolunay sırasında aşık olabilir. Bu aşk bir şekilde uzaklarla bağlantılı olabilir (uzak mesafe aşkları yani!).

Haberin Devamı

Yükselen ASLAN: Dolunay aşk alanınızda gerçekleşiyor. Yalnızsanız aşık olabilir, yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlarsanız, ileride evlenmeniz olası! Halihazırda ilişkisi olanlar ise belki gözden geçirmek isteyecek, ayrılmaya ve devam etmeye karar verecekler.

Yükselen BAŞAK: Evinizde tamirat, tadilat, temizlik veya tamamlamak istediğiniz herhangi bir iş varsa bu dolunay zamanını iyi kullanın. Ev almak istiyorsanız, hayallerinizdeki ev bu aralar tak diye karşınıza çıkabilir! Dolunaydan iş hayatınız da etkilenecek. Ortağınızla bir sunum yapabilir, seminere katılabilir, birlikte bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Ama her şeyden evvel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçtiğinizi unutmayın.

Yükselen TERAZİ: Dolunay yakın çevre, reklam ve sunum alanında gerçekleşiyor. Yakın çevreniz değişebilir, yeni bir sosyal medya projesi başlatabilir, bir yolculuğa çıkabilir, kendinizi tanıtmak için bir kampanya hazırlayabilir veya kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Bugünlerde her ne yapıyorsanız, gelecekteki aşk ve iş hayatınızı da etkileyecek. Sakın içinize gömülmeyin. Jüpiter’in açıları parasal anlamda da bereketli olacağınızı gösteriyor. Bir para bekliyorsanız dolunay sırasında elinize geçecektir. Bir yandan da seyahatler hızlanıyor. Yurt/şehir dışı yollar, eğitimler hız kazanıyor.

Yükselen AKREP: Para alanınızda gerçekleşen bu dolunayda iş değişikliği yapabilir veya emekli olabilirsiniz. Satılmasını beklediğiniz bir ev, arsa varsa bu dönemde satılabilir. Elinize geçen para ile birlikte belki uzaklardan ev satın almak isteyebilirsiniz. Bununla beraber bizzat kendinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız tam zamanı! Saçınızı boyatmak, imajınızı yenilemek, görünüşünüzü değiştirmek, alışverişe çıkmak için güzel etkiler var.

Yükselen YAY: Burcunuzun üzerinde gerçekleşecek olan Dolunay’da, görünüşünüzle ilgili bir değişiklik yapacaksınız. Saçınızı boyatmak, imajınızı yenilemek, görünüşünüzü değiştirmek için güzel etkiler var. Yaptığınız şey size iyi gelecek. Parayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Eşiniz veya iş ortağınızla birlikte bir yola çıkmanız gerekebilir. Yay burçlarının kasıma kadar sabırlı olması gerekiyor. Ondan sonra rahatlayacaksınız. Bol bol meditasyon yapın!

Yükselen OĞLAK: Bu dolunayda yapabileceğiniz en iyi şey evinize arkadaşlarınızı davet edip eğlenmek. Emin olun, “İyi ki Gülüm’ü dinlemişim!” diyeceksiniz. Çok eğleneceğiniz, bol bol dedikodu yapıp güleceğiniz bu davetler hem ruh sağlığınıza iyi gelecek hem de geleceğe dair planlar yapmanıza vesile olacak. Yurt dışı seyahatleri gündemde.

Yükselen KOVA: Arkadaşlık, dostluk ve idealler alanınızda gerçekleşen dolunay ile yeni insanlarla tanışabilir veya birileriyle bağlantınızı tamamen kesmeye karar verebilirsiniz. Bununla beraber zam veya terfi gibi bir talebiniz varsa tam zamanı. Özgüveniniz de çok yüksek. Üstlerinizi dinleyin, onların yönlendirmelerine kulak verin derim. Kariyer alanızı etkileyen bu dolunayda iş değişikliği yapabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızla ilgili bir bitiş var. Belki terfi alabilir, yükselebilir, daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

Yükselen BALIK: Kariyer alanızı etkileyen bu dolunayda iş değişikliği yapabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızla ilgili bir bitiş söz konusu. Belki terfi alabilir, yükselebilir, daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşiniz yoksa yeni bir göreve başlayabilirsiniz.

Danışmanlık için bana yazabilir veya web sitemi ziyaret edebilirsiniz:
*Sizin doğum haritanızda işler ne durumda merak ediyorsanız bana adresinden ulaşabilirsiniz.