SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hayallerimiz var

Haftanın ilk gününde Balık burcunda ilerleyen Ay çok daha hayalci ama aynı zamanda yaratıcı da olabileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde Balık burcunda ilerleyen Ay çok daha hayalci ama aynı zamanda yaratıcı da olabileceğimizi anlatıyor. Ay bu burçta iken duygusal alanda daha verimli ancak hassas da olabiliriz. Dışsal etkilere fazlası ile açığız. Eğer alışveriş yapacaksak, güzel şeylere hemen kapılabileceğimiz için bazı yanlış değerlendirmelere de kapılabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bu nedenle gerek parasal konularda, gerekse aşkta daha gerçekçi olmak gerekiyor. İş hayatında ve içinde ölçme olan konularda başkalarının fikirlerinden yararlanmaya bakalım. Sanatsal alanda başarılı olabiliriz. Ancak elimizdeki kaynakları daha iyi kullanmanın yoluna bakmalı, israftan kaçınmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.