SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İş arkadaşına nasıl hediye seçilir?

2012 yılına girerken iş arkadaşlarından birine veya bir kaçına hediye almayı düşünüyorsanız bazı konularda hassas davranmanız gerekir.

|

Hediye seçmek vakit harcayacağınız karmaşık bir durumdur. Çok iyi tanıdığınız birine bile hediye almak o kadar kolay değildir. Ancak aklınıza belirli sınırlar çizer ve ona göre araştırma yaparsanız çok tanımadığınız iş arkadaşınıza kolayca bir hediye bulabilirsiniz.

İş arkadaşına hediye alırken öncelikle fazla pahalıya kaçmayan, kimsenin yadırgamayacağı ve işle ilgiliolması önemlidir. İş arkadaşınız bir erkek ise kalem seti, dekorasyon malzemesi, güzel bir ajanda, DVD/CD gibi şeyler önerilmektedir. Kadın iş arkadaşlarına da takılar, parfümler, dekorasyon ürünleri gibi hemen herkesin zevkine uygun olarak hediyeler seçilmelidir.

Eğer ofis arkadaşlarınızın hepsine hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız, yiyecek türü hediyeler seçebilirsiniz. Meyve sepetleri hazırlayabilir ya da kendi tarifinizle hoş kurabiyeler getirerek herkese bir çay saati düzenleyebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.