SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kahve sehpaları nasıl dekore edilir?

Evinizin ortamını değiştiren ve ev havası verilmiş kafeyi andıran kahve sehpalarınızı nasıl dekore edebilirsininiz? Evinizin bir köşesinde bekleyen kahve sehpalarınızı belli yollarla zenginleştirebilir ve kullanabilirsiniz. İşte kahve sehpalarınızı zenginleştirmeniz için öneriler...

|

Evinizin bir köşesinde bekleyen ve kullanmadığınız sehpalar, üstüne sadece birtakım şeyler koyduğumuz birer mobilya parçaları değildir. Bulunduğu yer ve o yerin sahibi hakkında bize ipuçları veren aksesuarlar, çoğu zaman kahve sehpalarının üstünde yer alır. Evinizin bir köşesinde bekleyen kahve sehpalarınızı belli yollarla zenginleştirebilir ve kullanabilirsiniz. Evinizde, ev havası veren kafeler gibi bir ortam yaratabilirsiniz.

Gelin en samimi ve en iç ısıtan kahve sehpaları beş adımda nasıl dekore edilir görelim:

Sehpanız her zaman temiz ve parlak olmalıdır

Sehpanız her zaman parlamalıdır. Kahve sehpanızın tozlanmasına izin vermeyin. Kirli bir sehpanın üzerindekiler için ne kadar para veya emek harcadığınızın pek önemi yoktur.

İlginizi çeken kitapları sehpanızın üzerinde kullanın

Kahve sehpası kültürünün alıp başını gittiği bir dönemdeyiz. "Cofee table book" yani "kahve sehpası kitabı" kavramı da bu kültürün bir ürünü. Bol bol fotoğraf içeren ve sert kapaklı büyük kitaplar, genelde bu kategoriye dahildir. İlginizi çeken bir konuya göre bu kitaplardan birkaç tane edinin ve güzel görünecek şekilde sehpanıza yerleştirin.

Mum kullanın

Mumlar, girdiği her ortamı sıcak ve huzurlu yapar, samimi bir hava yaratmak için idealdir. Ayrıca, bol kokulu ve renkli mum tercih ederseniz bu etkiyi katlayarak arttırmış olursunuz. Bu yüzden masanızın üzerinde mutlaka mum kullanmayı tercih edin.

Renkli aksesuarlar yerleştirin

Örneğin narçiçeği bir vazo, ahşap sehpanızın havasını anında değiştirecek ve dinamikleştirecektir.

Sehpanıza çiçek koyun

Güzel bir buket çiçeğin güzelleştiremeyeceği oda da sehpa da yoktur. Üstelik taze çiçekler, doğal olarak odanın havasını da hoş kılacaktır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.