MODA
GÜZELLİK
AİLE
SAĞLIK

Kapuska tarifi

Kış mevsiminde sık sık sofralarımızda yer verdiğimiz beyaz lahananın en güzel ve en sağlıklı yemeklerinden birisi: Kapuska tarifi...

Milliyet Haber

Kapuska malzemeleri:

Yarım lahana

1 çay bardağı pirinç

2 kaşık sıvıyağ

1 kaşık salça

1 soğan

Tuz

Karabiber

Kapuska yapılışı:

İnce ince kıydığınız soğanları sıvıyağda kavurun. Doğradığınız lahanaları da ekleyip kavurmaya devam edin. Lahanalar suyunu çekince pirinç, sıcak suda ezilmiş salça, tuz, karabiber ve lahanaların üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Kapağını kapatıp kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin.

Afiyet olsun!

Diğer Haberler

  1. Ayo & Teo Bodrum'u sallayacak
  2. Hastayı uyutmadan bel fıtığı ameliyatı
  3. En hit çizgi diziler Kidz TV’de.
  4. Crate and Barrel online alışverişe başladı
  5. Gelin ve kaynanadan görülmemiş kapışma
  6. Seviyorsan aç konuş bence!
  7. Yeni Yılınızı Tatlandırın
  8. Cildinizdeki sivilcelerden kurtulabilirsiniz!
  9. Sizin Aşkınız Hangi Renk?
  10. Marks & Spencer yeni sezonda çorap koleksiyonu ile göz dolduruyor!

© Copyright 2019

Milliyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.