SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Marks & Spencer yeni sezonda çorap koleksiyonu ile göz dolduruyor!

Soğuk kış günlerinde hem kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak hem de birbirinden farklı özellikleriyle sizi şaşırtacak çeşitleri ile Marks & Spencer çorap koleksiyonu tüm Marks & Spencer mağazalarında sizleri bekliyor.

|

Marks & Spencer çorap koleksiyonu her türlü giyim tarzınıza göre çözüm önerileri ve şıklığı fonksiyonellikle buluşturan tasarımları ile gardrobunuzda yerini alacak.

İster kış ister yaz aylarında kullanacağınız ‘kaçmaya dayanıklı çoraplar’ tam bir hayat kurtarıcı. İleri teknolojiyle tasarlanmış bu çoraplar kaçmayı oluşturan deliği durdurmak için kullanılan kafes yapısı sayesinde sizi stresten uzak tutacak.

Marks & Spencer çorap koleksiyonunda ki çeşitliliği sayesinde sizi yalnızca kaçan çorap derdinden değil kilo probleminden de uzak tutuyor. ‘vücut şekillendirici çoraplar’ sayesinde büyük bir dertten kurtuluyorsunuz...

Davetlere katılan bayanları da unutmayan Marks & Spencer’ın, burnu açık ayakkabı ile giyebilecekleri ‘burnu açık çoraplar’ı bu tarz giyim tarzına sahip bayanlar için tam bir kurtarıcı!

Yorgun geçen bir günün sonunda ayaklarınıza masaj yaptırmaya vakit bulamıyorsanız, Marks & Spencer'ın ‘ayağa masaj yapan çoraplar’ını denemenizi de tavsiye ederiz.

Özellikli çorap koleksiyonu'nda sizleri kışın sıcak yazın soğuk tutacak ‘vücut ısısına duyarlı çoraplar’, baylar için ‘fresh feet’ koku önleyen çoraplar, ‘cool and freshfeet’ serinletici çoraplar, klasik giyinmeyi seven baylar için ‘ipek keten ve ‘kaşmir’ çoraplar onlarca renk ve model alternatifi ile Marks & Spencer mağazalarında sizleri bekliyor.

Marks & Spencer’da yeni sezonun birbirinden şık ve fonksiyonel çoraplarına göz atmak için tıklayın!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.