Kaçınma - Atlatma Sanatı?

"Eğer siz çok fazla kusursuz olmaya odaklanırsanız sizin "kusursuz" imajınızı bozmak için her zaman son dakikada bir aksaklık ortaya çıkar.

Bu evrenin ona hatalar yapmasının, insan olmasının ve kendisi olmasının pekâlâ olduğunu hatırlatmasıdır. "

Diyor "Ruhsal Astroloji" de..

Bazı insanlar için özür dilemek büyük bir sorun. Çünkü bu o insanın kusursuzluk imajını çiziyor. Onlar için hata yapmak kabul edilemez bir şey.

Bu durumda o insanın hayatında hangi dersin imtihanını vereceği çok açık!

Alçak gönüllüğü öğrenecek!

Haberin Devamı

O kişi reddettikçe aptalca durumların içerisine çekilecektir.

“Sürekli her şeyin kontrolünü elinde tutmak isteyen insanlar eğer akışın frekansına kendini bırakıp bazı şeylerin kendiliğinden akmasına izin verdiklerinde evrenle senkronize olur.

Bunu başarabilmek için daha az plan program yapmak ve kendiliğinden bazı şeylerin gelişmesine izin vermek.

Çok istediğiniz halde gerçekleşmeyen sizi zorlayan bir durumla karşılaştığınızda, direnç oluştuğunu gördüğünüzde yapmanız gereken ilk şey yavaşlamak. Yaşam her zaman sizin planlandığınız gibi gitmez. O an olan biten her ne olursa olsun, olan her şeyin sizin yüzde yüz hayrınıza sonuçlanacağına güvenerek Yaradanın planına teslim edin.”

Yıllar önce Japonya'da 3 dövüş sanatının takipçileri arasında çıkan bir tartışmaya ilişkin bir öykü vardır.

Bu dövüş sanatları karate (saldırı ustalığı) judo (kendini savunma ustalığı) aikido (kaçınma ustalığı) idi. Hangi dövüş sanatının en etkili olduğunu görmek için her disiplinin en büyük ustası çağrılmıştı. Yarışmadan sonra ayakta kalan aikido ustası olmuştu.

Aikido kaçınma-atlatma sanatıdır: Siz yalnızca bir yana çekilirsiniz asla bir darbe indirmez ya da kendinizi savunmak için kollarınızı kaldırmazsınız; siz yalnızca bir yana çekilirsiniz hasmınızın saldırısının kuvveti onun yıkılmasına neden olur.

İşler sizin planladığınız şekilde gitmediğinde hemen modunuzu düşürmek yerine- geri çekilip kendinin o an farkında olmadığı daha yüksek bir planın gelişmekte olabileceğini kendine hatırlatmalı.

Haberin Devamı

Kollarınızı açın “olan her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum. Her şey yolunda ve her şey olması gerektiği gibi gelişiyor” deyin!

İşte o zaman şifa enerjisi ortaya çıkar ve sihir kendini gösterir!

Siz bu şekilde gözü kapalı güvendiğinizde hayatınızdaki büyük tablonun da farkına varırsınız o zamana kadar yaşadığınız her şeyin nasıl yararına işlediğini görürsünüz. Kontrolü bırakmanın yolu budur.

Belki de tüm her şey sizi daha iyi bir sonuca götürmek için bozuluyor bilemezsiniz ki?

Nur Demir
Sevgiler tüüm kalbimden:)
Kaynak: Ruhsal Astroloji / Jan Spiller