Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun?

"Böyle de trend olur mu?" demeyin. Pijamanın rahatlığı ve konforu gün boyu sizinle olabilir...

İtiraf etmeliyim, birkaç sezon önce ilk bu trend ile karşılaştığımda, "kim pijama giyer ve sokağa çıkar?" demiştim. Ama görüyorum ki, her geçen gün bu trende gözlerimiz alışıyor. Başlarda kesinlikle reddettiğimiz bu sıra dışı trendi, yavaş yavaş uygulamaya başladık bile. Ne dersiniz?

Tasarımcıların 2016 yaz sezonu için allayıp pullayıp önümüze sunduğu pijama trendinin kombinlere uygulanması, artık o kadar da imkansızmış gibi gelmiyor.

Haberin Devamı

Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun

Podyumlardan sokağa fırlayan kombinler de oldukça iddialı ve rahat. Aslında hem iddialı görünmek hem de kombin içinde rahat olabilmek çok da kolay bir durum değil. O nedenle, bu trendi artık baştacı edenlerimiz bile vardır, diye düşünüyorum. Buradan yola çıkan büyük markalarsa, koleksiyonlarında yer verdikleri pijamayı andıran bluz ve pantolon tasarımları ile talebe cevap verirken, ürünlerin kumaşları, desenleri, renkleri ve modelleriyle trend avcılarının beğenisini toplamaya devam ediyorlar.

Sokak modasından örneklerle pijama trendine bir göz atalım. Sonrasında bu trendi kendi stilinize nasıl uygulayabilirsiniz, bir bakalım.

Gerçek bir pijamayla sokağa çıkmış gibi...

Dünyaca ünlü moda merkezlerinde bu trendi yakından takip eden bayanlar o kadar rahatlar ki, gerçekten evdeki pijamalarıyla sokağa çıkmış gibi görünüyorlar. :) Trendin bu şekliyle bizim sokaklarımızda boy göstermek, henüz imkansız gibi geliyor.

Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun

Takım elbiseyi andıran bir tasarımla bu trendin sıkı takipçisi olabilirsiniz!

Pijamanın dikişleri, ipeksi kumaşı ve rahat modelini andıran bir tasarımı, gündelik stilinizde takım elbise olarak giymeniz mümkün. Bu tarz bir kombin, evet pijamayı andırıyor, ancak çok da pijamayım diye bağırmıyor, ne dersiniz?

Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun

Pijamayla feminen olunabilir mi?

Yine pijamayı andıran bir takım var karşınızda. Deseniyle, dikişleriyle ve tabi ki ipeksi kumaşıyla oldukça zarif bir pijama diyebiliriz bu kombine. Altına giyilecek klasik bir stiletto ve ele alınacak bir clutch ile feminen bir görüntüye ulaşmak mümkün!

Haberin Devamı

Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun

Sadece pijama altına ne dersiniz?

Yok ben bu trendi uygulayamam, pijama giymiş gibi sokaklarda gezemem diyorsanız, size bir önerim daha olacak. Sadece pijama altına benzeyen bir model pantolonla da bu trendi stilinize uygulayabilirsiniz. Tabi aynı şey sadece üst giyim içinde geçerli. Pijamayı andıran pantolonunuzun üzerine bir kot gömlek giyerek, sıra dışı görüntünüzü biraz hafifletmiş olabilirsiniz.

Pijama giyip sokağa çıkacak kadar cesur musun