SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Uyanış ve umutlar artıyor

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, son birkaç güne oranla daha rahat hareket edip düşünebileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, son birkaç güne oranla daha rahat hareket edip düşünebileceğimizi anlatıyor. Aldığımız dersler sonrasında olaylara mantıklı bakabiliriz. Ancak duygusal açıdan kopartıcı, ayırıcı deneyimler de yaşayabiliriz. Özellikle maddi konularda kendimizi güvende hissetmediğimiz ani olaylar söz konusu olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bizi savunma durumunda bırakan konulara özellikle dikkat edelim. İçerisinde şiddet ya da tehdit olan durumlar içinde geçiyor olabiliriz. Neyse ki bugün gelecek yönünde yeni umutlar da gündeme gelebilir. Arkadaşlıklar, sosyal konular açısından yapabileceğimiz daha çok şey olduğunu görebiliriz. Dayanıklılığımız artıyor olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.