İÇSEL YOLCULUĞUNUZA HAZIR MISINIZ?

Son yıllarda artan kişisel gelişim kitapları kafamızı hayli karıştırıyor. İndigo yayınlarından çıkan ‘Gücün Güçsüzlüğündedir’ adlı kitabım ile kişisel gelişimin insan egosunu beslediği vurgusunu yaparak içsel gelişime önem verdiğini ifade ettim. Tüm kitapçılarda yerini alan kitabımda, insanların ruh ve beden sağlığının bütünlüğü ile içsel gelişimine katkı sağlamak amacındayım. İçsel gelişim uzun bir yolculuk. Bu yolculukta size yoldaş olacak, rehber niteliğinde bir kitap yazmaya çalıştım. Egoyu beslemeden ama ego ile zıtlaşmadan aynı yolda nasıl yürüyeceğiz? İş hayatımızdaki bencilliğimizden kurtulup başarıyı nasıl yakalayacağız? Özel yaşamımızdaki çift uyumunu nasıl sağlayacağız? Tüm soruların yanıtı aynı kapıya çıkıyor. İÇSEL YOLCULUĞUMUZU TAMAMLAYARAK. Bu kitap içsel yolculuğunuzun keyfini çıkarmanız için umarım size fayda sağlar.

Haberin Devamı

Ayrıca tüm gelirinin kimsesiz çocuklar için kurulan Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam Derneği’ne bağışlanacağı kitabı satın alarak sizde bir çocuğun, ev sıcaklığında, sosyal sevgi ile büyümesine destek olabilirisiniz.

Kitap özeti
Her insan yaşamı boyunca hayatına her daim mut­luluğun hâkim olmasını ister. Ancak mutluluğun ilk şartı kendini ve kendi hayatını yaşıyor olmandır. Top­lum yapımıza baktığımızda genellikle hepimizin ailemizin çizdiği, daha doğrusu ailemizin belirlediği kimlik ve rollerle yaşantımızı sürdürdüğünü görürüz. Fakat bu seçimler bizi bir yere kadar mutluymuşuz gibi gösterir. Kendi benliğimizi bulduğumuz andan itibaren bizim için belirlenen kimlik ve rollerden sıkılır, mutsuz oluruz. Demek ki mutluluğun ilk şartı “GERÇEKTEN KENDİNİZ” olmanızdır. Öteki tür­lü, programlanmış bir hayatı yaşamaktan ileriye gidemeyen, başkaları tarafından oluşturulan zoraki kimlik olmaktan öteye geçemezsin. Kişiliğini, kim olursa olsun bir başkasının senden beklentilerine göre belirlersen kendini kandırmış, asıl benliğini bastırmış ve kendini yok saymış bir hayat ya­şamış olursun. Mutlu olmayı sorunların yüzünden erteleme. Sorunlarınla mutlu olmayı öğrenmek zorundasın. Kendini erteleme. Yaşadığın sürece en çok kendine ihtiyacın olacak çünkü. Bu kitap bir kişisel gelişim kitabı değil yalnızca. Bu kitap senin dostun, iç sesin, öz benliğin… Bu kitap seni ol­mak istediğin kişi ve yaşamak istediğin hayata götürecek. İçsel gelişim kitabın olacak.

Haberin Devamı