SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yaz aylarında siyah şıklığını yakalamanın 7 yolu

Christion Dior: ‘’Tüm zamanların en çok sevilen ve en çok giyilen rengi siyahtan bahsederken; dilediğiniz zaman giyebilirsiniz, az aylarında olmamız koyu renkler giyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Farklı aksesuar ve desenlerle şıklığı yakalayabilirsiniz. diyor.

|

Şeffaf metaryalleri tercih edin

Öncelikli olarak ne giyiyorsanız giyin, havadar olduğundan emin olun. Şanslısınız ki bu sene şeffaf kumaşlar oldukça moda.

Basic parçalar kullanın

Rengarek giyinmeyi sevmiyor fakat kıyafetlerinize biraz hava katmayı istiyorsanız siyah tişört ve çiçekli etek kombinleri tam size göre.

Hem şık, hem rahat görünün

70’lerin rahat ve şık modasının etkileri günümüzde de devam ediyor. Rahat hissetmek, aynı zamanda da şık görünmek istiyorsanız kombininizi şık bir sandaletle tamamlayabilirsiniz.

Kombininizi gölge parçalarla tamamlayın

Sıcak havalarda kalın kumaşları, pantolonları tercih etmek istemeyiz. Daha rahat ve sıcak havaya uygun parçalar giymek isteriz. Bu sene de moda olan oversize tişörtlerin altına mini etekleri tercih edebilirsiniz.

Kombin hilesi yapın

Düz, sade siyah kombininizi file parçalar ve yırtmaçlı pantolonlarla tamamlayabilirsiniz.

Aksesuarlar ile kombininize hava katın

Basic parçalar ile kombinleyebileceğiniz renkli çantalar, bağcıklı sandaletler, kolye ve küpelerle şıklığı yakalayabilirsiniz.

Fazla özenmiş görünmek istemiyorsanız

Fazla özenmiş görünmek istemiyorsanız askılı düz siyah elbiselerinizi bağcılık sandaletler ile kombinleyebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.