SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeni Yılınızı Tatlandırın

Yeni yıl geliyor hoş geliyor. Peki, sevdiklerimize hangi hediyeler ile ulaşıyor.

|

Onları bu güzel günde hatırlamak ve az da olsa ufak hediyeler ile gönüllerini alarak onlara güzel bir yılı müjdelemek bizleri üstüne düşecek en güzel görevlerden biri.

Peki, sizce en iyi ne olacak? Elbette tadına varacakları ve tüm aileyi bir araya getirecek olan tatlara sahip meyve, çikolata yani lezzet sepetleri. Üstelik bu lezzet çiçekleri yeni yıla özel hazırlanıyor ve hem gerek 2014 temalı süslemeler ile hem de yılbaşı mesajları ile bakan ve yiyen herkesi gülümsetmeyi başarıyor.

Özellikle adresinde bu yıl tamamen yeni yıl konseptli meyve, kek, kurabiye ve çikolata ile yapılmış truffle çiçeklerinin siparişlerini verebilirsiniz. İçinden seçeceğiniz o kadar geniş bir ürün seçeneği yapmışlar ki sizlerde hangisini seçsem diye karasız kalacağınız kesin. Kişi sayısına göre daha büyük bir buket ya da daha küçük butik bir buket seçebilirsiniz.

mi sever? Ya da ananas? Hatta çikolata. Bırakın hepsi renklensin ve şenlensin, bir araya gelip güzel bir şekli oluştursunlar. Hafifte parlaklık verildi mi bundan güzel bir sunum olamaz. Özellikle yeni yılın istediğiniz saatinde gideceği ile tap tatlı bir gece geçiyor olacak. Isırdıkça ısırılan, buz gibi meyvelerin yer aldığı ve çikolataların en kaliteleri ile süslendiği bu meyveler küçük büyük herkesin karşı koyamayacağı lezzeti oluşturuyor.

Yapmanız gereken sadece adresinde girmek ve istediğiniz ürünü seçerek siparişinizi vermek. İstediğiniz saatte gideceğinden emin olabilirsiniz. Sizler isterseniz sürpriz yapın, isterseniz evinizde vereceğiniz partiye hoş bir tat katın. Unutmayın ki sadece bir anlık mutluluk böylesine tatlı böylesine keyifli oldukça yıllarca hatırlanacak hoş bir anıya dönüşecek.

2014 yılını hediye sepetleri ile en lezzetli hale sokun ve sevdiklerinize onları her zaman hatırladığınızı ve bu tatlar kadar özel olduklarını belirten bir kutlama mesajı ile de hediye gönderme işlemini tamamlamış olun.

Umarız sizin de 2014 yılınız kadar çılgın, güzel ve anlamlı geçer.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.