SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zor bir gün olabilir

Bugün öğle saatlerinde karşı karşıya gelen Ay ve Mars, Merkür’ün de katılımı ile oldukça sert görünümlere işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün öğle saatlerinde karşı karşıya gelen Ay ve Mars, Merkür’ün de katılımı ile oldukça sert görünümlere işaret ediyor. Gün boyunca tartışmalara, şiddet içerebilecek koşullara dikkat etmek, daha önlemci olmak gerek. Hareket halinde daha özenli olmalıyız. Bugün aynı zamanda eve yönelik, içine ailevi durumları alan konularda sıkıntılar yaşayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Tüm bu nedenlerle, moralimizi güçlü tutmaya bakalım. İş hayatında sıkışık durumlar içinde olabiliriz. Zorunlu olarak duygularımızı, hassasiyetlerimizi sert bir zırhla kaplayabilir, dayanıklılık gösterebiliriz. Düşüncelerimiz baskı ile karşılaşabilir. Duygusal açıdan kendimizi manipülasyon altında hissedebiliriz. Şansımızı aşırı zorlamamalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.