Siyaset Bektaşi şenliğine katılacak

Bektaşi şenliğine katılacak

22.08.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Bektaşiler Birliği tarafından Arnavutluk’un Berat kentinde düzenlenecek Tomor Dağı Şenlikleri’ne katılacak.

Bektaşi şenliğine katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Bektaşiler Birliği tarafından Arnavutluk’un Berat kentinde düzenlenecek Tomor Dağı Şenlikleri’ne katılacak.Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet bugün Arnavutluk’a gidiyor. Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, burada Dünya Bektaşiler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tomor Dağı Şenlikleri’ne katılacak. Kılıçdaroğlu, 08.00’de Tiran Havalimanı’na indikten sonra helikopter ile Tomor Dağı’na hareket edecek.

Haberin Devamı

09.30’da, “Baba Mondi” olarak bilinen Dünya Bektaşiler Birliği Başkanı Edmond Brahimaj ile görüşmesi beklenen Kılıçdaroğlu, daha sonra kurban kesimi etkinliğine katılacak. Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı ile de bir araya gelecek. Program kapsamında saat 11.00’de selamlama konuşmaları yapılacak. Kılıçdaroğlu, öğle yemeğinin ardından helikopterle Tiran Havalimanı’na geçecek, ardından özel uçakla Balıkesir’e hareket edecek. Kılıçdaroğlu, yarın Balıkesir’deki CHP’li belediyeleri ziyaret edecek ve vatandaşlarla buluşacak.

Yazarlar