Skorer Abdullah hapsoldu!

Abdullah hapsoldu!

18.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’nin en çok eleştirilen futbolcusu, Samandıra’dan dışarı çıkmıyor

Abdullah hapsoldu




F.BAHÇE’NİN son zamanlarda en çok eleştirilen oyuncusu Abdullah kendini Samandıra Tesisleri’ne hapsetti. Trabzon ve G.Saray maçlarının sonuna kadar zorunlu kamp kararı alan milli futbolcu, yapılan eleştirilerden hem bunaldı, hem de pay çıkardı. Abdullah, idmanlar dışındaki bütün zamanını tesislerde geçirmeye ve tek başına çalışmaya da başladı.
ABDULLAH, Trabzon ve G.Saray maçlarında, görev aldığı takdirde, en yüksek verimi ortaya koyacağını söyledi. Milli oyuncu, kamuoyunda aleyhinde oluşan “Fenerbahçe’ye hiçbir katkı sağlamıyor" imajını yok edebilmek amacıyla, takım arkadaşları çalışma sonrası evlerinin yolunu tutarken, Samandıra Tesisleri’ndeki odasına kapanıyor.
SARI - LACİVERTLİ ekibin sol kanattaki yıldız ismi, iki önemli maçta da takıma katkı sağlamak zorunda olduğu ifade etti. Abdullah, “Hem ben, hem de Fenerbahçe kazanmak zorundayız. Bu kadar eleştiriliyorsam, mutlaka bir nedeni var. Görevimin bilinci ile bu tür bir önlem almayı kararlaştırdım ve kendimi tesislere kapadım" dedi.

Samandıra’da taktik prova

Fenerbahçe dün yaptığı çalışma ile Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti. Denizli basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda oyuncularıyla taktik prova yaptı. Dün akşam bekar oyuncularını kampa alan Mustafa Denizli evli oyuncularını ise bugün saat 12.00’de kampa çağırdı. Denizli, Galatasaray maçını da düşünerek, kart konusunda özellikle Abdullah ve Lazetic’i uyardı.

Yönetim kıskacı

F.BAHÇE yönetimi, Trabzon ve G.Saray maçları nedeniyle takımı kıskaca aldı. Mustafa Denizli ile yemek yiyen Başkan Vekili Uğur Dündar ile Asbaşkan Murat Özaydınlı, takım hakkında bilgi aldılar. Ayrıca dün de Şadan Kalkavan ile Selim Soydan, Samandıra’da, Denizli ve futbolcularla bir araya geldiler. Kalkavan “Dört dörtlük görüntüyle karşılaştık. Galibiyete inanmışlar" dedi.
YÖNETİM, bu görüşmelerden sonra bugün Samandıra Tesisleri’nde, Denizlispor maçından önce olduğu gibi, toplantı yapacak. Sarı - Lacivertli futbolcular kampta olduğu sırada tesislerde bir araya gelecek yönetim, Mustafa Denizli’nin, Trabzon ve Galatasaray maçlarına dönük önerdiği prim konusunu karara bağlayacak. Yöneticiler daha sonra bu primi oyunculara açıklayacaklar.

Mirkoviç sakat geldi

FENERBAHÇE’NİN Yugoslav oyuncusu Zoran Mirkoviç, milli takımından sakat döndü. Doktorlar Cengiz Dinç ve İsmail Başöz tarafından kontrol edilen Mirkoviç’in adalesindeki sakatlığın, Trabzonspor maçında oynamasına engel oluşturduğu, ancak tedavisinin sürdüğü açıklandı. Bu futbolcunun maç saatine kadar durumunu izleyecek olan doktorlar, Balic’in sakatlığının ise geçtiğini belirttiler.

Yazarlar