Skorer Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

06.12.2019 - 14:15 | Son Güncellenme:

Boks tutkunları bu tarihi maçı bekliyor. Anthony Joshua ile Andy Ruiz tekrar karşı karşıya geliyor. Kariyerinin ilk yenilgisini Ruiz'e karşı alan Joshua rövanş maçında rakibini nakavt etmek istiyor. Peki, Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

 

Meksikalı boksör Andy Ruiz ile Nijerya asıllı İngiliz Anthony Joshua bir kezs daha karşı karşıya geliyor. Dünya bu maça kilitlenmiş durumda... Tarihi maç için nefesler tutulurken iki sporcu da maç öncesi yaptığı açıklamalarla gerilimi iyice artırdı. Maç için heyecan gitdide artarken boks tutkunları karşılaşmayı kaçırmamak için Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

Anthony Joshua ile Andy Ruiz boks maçı, 7 Aralık Cumartesi günü TSİ 19.00'da yapılacak. Mücadele S Sports Plus kanalı canlı yayınlayacak.

JOSHUA'YI YERDE SÜRÜKLEYECEĞİM

Meksikalı boksör Andy Ruiz maç öncesi açıklamalarda bulundu. Ruiz, "Onu deli edeceğim. Ring içinde Joshua'yı yerde sürükleyeceğim. Ben çok sakin kalacağım. Evet, böyle davranacağım. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ne yapacağını düşünmesi gereken kişi o. Onun gulyabanisi olabilirim. Tam benim stilime uyuyor. Benim için harika bir rakip. İlk 4-5 round onu rahat bırakacağım, sonra vücuduna darbeleri indireceğim. Aylarca bu dövüş için çalışıyoruz. Dövüş için ne yapılacağını çok iyi biliyorum. Anthony Joshua bana yenildiğinde insanlar Joshua'ya noldu diye sorgulamaya başladı. Ama işin aslı benim yumruğumun tadına baktı. O bana en sert vuruşlarını yaptı. Onları aldım ve daha iyisini kendisine vurdum.