Skorer Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş transfer haberleri...

Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş transfer haberleri...

17.01.2020 - 17:37 | Son Güncellenme:

Bu akşam Süper Lig'in 2. devresi başlıyor. Açılış maçı ise Ankaragücü ile Konyaspor arasında oynanacak. Ara transfer dönemi devam ederken özellikle 3 büyük kulübün taraftarı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş transfer haberlerini merak ederken bir yandan da "Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor?" sorusuna cevap arıyor.

Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş transfer haberleri...

 

Süper Lig'in ikinci yarısının startı bu akşam veriliyor. Ankaragücü ile Konyaspor bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın ikinci devreye nasıl başlayacağı merak edilirken hangi transferlerin yapılacağı araştırılıyor. Öte yandan futbolseverler "Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor?" sorusuna da cevap arıyor.

Haberin Devamı

ARA TRANSFERLER NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirtilen ara transfer dönemi tarihlerine göre ara transfer 4 Ocak 2020 tarihinde başladı ve 31 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Sarı-Lacivertliler, TFF Lisans Kurulu’nun vereceği kararı bekleyen Fenerbahçe yönetimi, Kruse’ye gelen teklifleri de masaya yatırdı. Fenerbahçe’nin satmayı planladığı diğer oyuncular ise Zajc ve Rami… Bu iki oyuncu için gelen teklifler değerlendiriliyor.

RICARDO RODRIGUEZ DE SON DURUM!

Sarı-lacivertli takımda öncelik sol bek transferi. Bunun için Ricardo Rodriguez hâlâ en güçlü aday. İsviçreli yıldızı isteyen PSV kulübü, Milan ile anlaşmaya varsa da henüz tam olarak deneyimli sol beki ikna edebilmiş değil. Tecrübeli sol bek Fenerbahçe’de oynamayı istiyor. Dolayısıyla bu konuyla alakalı girişimler sürüyor.

Haberin Devamı

FALETTE BEKLEMEDE!
TFF’den çıkacak kararı sabırsızlıkla bekleyen isimlerin başında Simon Falette geliyor. Frankfurt’tan kiralanan Gineli stoperin lisansı, harcama limitleri yüzünden çıkartılamadı. Falette bu nedenle kupadaki Kayserispor maçının kadrosuna alınmadı. Sicil Kurulu’ndan olumlu haber gelmesi halinde yönetimin ilk işi, 27 yaşındaki futbolcuya lisans çıkartmak. Bugün işlemler yetişirse, Falette yarın ligde oynanacak olan Gaziantep mücadelesinin kadrosuna alınacak.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı yıldız oyuncuyla her konuda anlaşırken teknik direktör Abdullah Avcı’nın transferi veto ettiği ortaya çıktı. Devre arası transfer döneminde mevcut kadrodan bir kaç oyuncuyla yollarını ayırarak, yeni takviye için bütçe bulmanın hesabı içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın isteğiyle tüm planlarını rafa kaldırdı.

BEŞİKTAŞ'TA HASİC KRİZİ!

Beşiktaş, 18 yaşındaki oyuncu Ajdin Hasic ile ilgili olarak yaşanan imza parası krizini çözmek için harekete geçti. Eski yönetimin 2 milyon Euro imza parası üzerinden yaptığı sözleşmeyi revize etmek isteyen siyah-beyazlılar, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'e "Gelecek sezon ödemek şartıyla 700 bin Euro verelim" teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

DORUKHAN TOKÖZ'E 3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Son dakika haberi... Beşiktaş yönetimi sezon başında Udinese'nin 6 milyon Euro önerdiği Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi konusunda elini çabuk tuttu ve 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Tottenham’ın Kenyalı orta saha oyuncusu Victor Wanyama’nın adı uzun zamandır Galatasaray ile anılıyor. Kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Önlibero, bu sezon yalnızca 4 maçta forma giydi. Jose Mourinho’nun planlarında yer bulamayan yıldız oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi konuşuluyor.

SON DAKİKA SHKODRAN MUSTAFI GELİŞMESİ

Stoper transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Sezonu kapatan Luyindama’nın yerine acil stoper arayan Galatasaray’da rota değişti. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de transfer gündemine gelen Shkodran Mustafi’yi gözüne kestirdi. Listedeki isimlerden Jeison Murillo’yu Celta Vigo’ya kaptıran, Mert Çetin transferinde ise henüz ilerleme kaydedemeyen Galatasaray Yönetimi, bu sezon Arsenal’da fazla forma şansı bulamayan Mustafi için girişimleri başlatıyor. 27 yaşındaki futbolcu, Premier Lig’de sadece 3 maça çıkabildi. Daha önce Galatasaray’a gelmeye sıcak bakan Alman stoperin kiralanması amacıyla, Arsenal’le görüşmeler başlayacak.

Haberin Devamı

LİSANSLARI ÇIKTI

Galatasaray'da Leipzig takımından transfer edilen Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi, Jesse Sekidika ve Henry Onyekuru'nun lisansı çıkartıldı.