Skorer Aslan’a, ‘Kedi’ golcü!

Aslan’a, ‘Kedi’ golcü!

29.12.2010 - 01:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın, "Kedi" lakaplı golcü Mauro Formica'nın peşinde olduğu iddia edildi. Newells Old Boys kulübünün, 22 yaşındaki oyuncu için 5 milyon dolar bonservis istediği ileri sürüldü

Aslan’a, ‘Kedi’ golcü

Transfer atağına kalkan Galatasaray'ın, Arjantin futbolunun yeni yıldızlarından biri olarak gösterilen Mauro Formica'yı renklerine bağlamak üzere harekete geçtiği bildirildi.
Arjantin basını, forvet hattında kriz yaşayan sarı-kırmızılıların, Brezilya'nın Corinthians takımında kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki golcü için Newells Old Boys'a resmi teklif yaptığını yazdı. Gazeteler, Newells Old Boys'un, "Kedi" lakaplı futbolcu için 5 milyon dolar bonservis bedeli istediğini ileri sürerken, kulüpler arasındaki pazarlıkların devam ettiğine dikkat çekti.
Arjantin'in yaşayan efsanesi Maradona tarafından geleceğin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Formica geçtiğimiz sezon Corinthians takımında 20 maçta forma giyerken, 5 gol atmıştı.
Bu arada İtalyan medyası ise Galatasaray'ın, Juventus'da top koşturan ön libero Mohamed Sissoko ve Udinese'de forma giyen golcü oyuncu Floro Flores ile ilgilendiğini iddia etti. Haberlerde, sarı-kırmızılı kulübün iki oyuncu için teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.