Skorer Bucaspor, Manucho ile sözleşme imzalamayacak

Bucaspor, Manucho ile sözleşme imzalamayacak

04.08.2010 - 16:30 | Son Güncellenme:

.

Bucaspor, Manucho ile sözleşme imzalamayacak

Bucaspor ile sözleşme imzalamak üzere dün İzmir’e gelen Mateus Alberto Contreiras Gonçalves’in (Manucho) transferinde sorun çıktığı bildirildi.

Real Valladolid’de forma giyen Angolalı oyuncunun detaylı sağlık kontrolünde, sağ diz iç yan bağlarında esneme ve menüsküsünde büzüşme olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine kulüp binasında olağanüstü toplanan İcra Kurulu, Doçent Doktor Metin Ergün’den, 27 yaşındaki golcü oyuncunun durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Yaklaşık üç saat süren değerlendirme sonucunda Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, sağlık kurulunun raporuna göre, Manucho ile şimdilik anlaşma yapılmayacağını açıkladı.

Sağlık Kurulu Başkanı Doçent Doktor Metin Ergün, Manucho’nun vuruşlarda sol ayağını kullandığını ve sorun olan bölgenin de destek olarak kullandığı sağ ayağında bulunduğunu anlatarak, "İç yan bağlarında esneme ve menüsküs büzüşmesi tedavi edilebilecek sakatlıklar. Ancak bunun süresi ve daha kötü bir hal alıp almayacağı bizde soru işareti oluşturdu. Sonuçta önemli bir transfer ve hata yapmak istemiyoruz. Değerlendirmelerimiz halen devam ediyor" dedi.

Yazarlar