Su Sporları Festival gibi yarış!

Festival gibi yarış!

21.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın basın toplantısı dün yapıldı. Bu yıl 2 bin 400 yüzücünün katılacağı organizasyonun Türkiye ve İstanbul’un tanıtımına büyük katkısı olduğu vurgulandı.

Festival gibi yarış

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Dünyanın çeşitli ülkelerinden binlerce yüzücüyü buluşturan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın basın toplantısı dün gerçekleştirildi.

Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu seçilen ve startı yarın 10.00’da verilecek organizasyonda bu yıl 2 bin 400 yüzücü kulaç atacak. Ayrıca bugün düzenlenecek Show Swim etkinliğinden tüm misafirler ücretsiz olarak faydalanacak.

Toplantıda sözü ilk alan Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Marka ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Gökpınar oldu. Gökpınar, “Bu yıl 30 yaşına girecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na 14 yıldır destek vermekten gurur duyuyoruz. Bu organizasyon İstanbul’un ve Türkiye’nin tanıtımına katkısı olan etkinliklerin başında geliyor” dedi.

Haberin Devamı

TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, “Her yıl binlerce sporseveri İstanbul Boğazı’nda dostluk, mücadele ve Fair Play ruhu ile bir araya getiren organizasyonun bu anlamda ülkemize büyük değer kattığına inanıyoruz” ifadesini kullandı. TMOK Başkan Yardımcısı ve Boğaziçi Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta da “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı bir spor şöleni haline geldi. Yurt dışı başvurularının aylar öncesinden, sistemin açıldığı ilk 27 dakika içinde tamamlandığı organizasyonumuz her yaştan katılımcılarına keyif ve spor dolu bir etkinlik günü vaad ediyor” diye konuştu.

Festival gibi yarış