Fenerbahçe Gençlik ateşi!

Gençlik ateşi!

01.07.2019 - 01:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de 20’li yaşlarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer, Barış Alıcı, Oğuz Kaan Güçtekin ile Abdulcebrail Akbulut, kamplarda teknik direktör Yanal’ın gözüne girmeye çalışacak

Gençlik ateşi

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de yeni sezon kadro çalışmaları sürerken, mevcut isimler arasında bazı genç yıldızlar dikkat çekiyor.

Sarı-lacivertlilerde gelecek vaat eden yıldızların yeni sezonda daha fazla şans bulması bekleniyor. Hem UEFA Finansal Fair Play durumu hem de kulübün içinde bulunduğu ekonomik zorluklar nedeniyle transferde daha temkinli olan Fenerbahçe’de genç isimlere olan güven artıyor.

Ersun Yanal’ın elinde de bol alternatifli bir genç oyuncu havuzu bulunuyor. İşte Fenerbahçe’nin öne çıkan genç isimleri ve son durumları:

OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN: 2018-19 sezonunda 10. haftadaki Ankaragücü maçında sakatlanıp, 211 gün sahalardan uzak kalan Oğuz Kağan, şu anda fiziksel olarak gayet iyi bir duruma geldi. Yeniden form tutmaya başlayan genç orta sahanın, yeni sezonda önemli alternatiflerden biri olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

BARIŞ ALICI: Geçen sezona hızlı başlayan ancak daha sonra ciddi bir düşüş yaşayan Barış Alıcı, devre arasında Yeni Malatyaspor’a kiralanmıştı. Sezon başı kampında yeniden takıma katılacak genç kanat oyuncusunun Ersun Yanal’la bir kez daha çalışacak olması dikkat çekiyor. Kamptaki durumu geleceğini belirleyecek.

ABDULCEBRAİL AKBULUT: 17 yaşındaki sol bek, altyapıdan yetişen son yıldızlardan... Top hakimiyeti ve oyun görüşü beğeni topluyor. Ersun Yanal henüz erken olduğunu düşünse de Türkiye Kupası rotasyonu için düşünülüyor.

BERKE ÖZER: Fenerbahçe’de kale konusunda belirsizlik yaşansa da, genç Berke Özer için şu anda kaleye geçmek için erken olduğu düşüncesi hakim. Ersun Yanal, en az 3-4 sene daha 19 yaşındaki Berke’nin beklemesi gerektiğine inanıyor.

FERDİ KADIOĞLU: Phillip Cocu’nun isteği doğrultusunda takıma katılmıştı ancak ligde 1 dakika bile süre alamadı.

Hollanda U21 Milli Takımı’nın 10 numarası olan Ferdi, bu sezon kamptaki performansına göre değerlendirilecek ve transferlere göre kaderi çizilecek. 1 yıllığına başka bir takıma kiralanması gündeme gelebilir.