Beşiktaş Hugo ön planda

Hugo ön planda

13.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Fiorentina’da forma giyen stoperi transfer listesinin ilk sırasına koydu. Oyuncunun menajerinden olumlu yanıt alan Kartal, haftaya İtalyan kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Hugo ön planda

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Yeni sezon transfer çalışmalarında yoğunluğu sol stopere veren Beşiktaş’a birkaç gün önce önerilen Vitor Hugo, hem teknik heyet hem de yönetimin onayından geçti. Fiorentina’da oynayan Brezilyalı futbolcuyu transfer etmek için yönetim düğmeye bastı.

Bu mevkiye alacağı ismi kampa yetiştirmek isteyen yönetim, İtalyan kulübüyle temasa geçerek bu oyuncuyu kiralamaya çalışacak. Hugo ve menajeriyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt alan siyah-beyazlı kulüp, Fiorentina Yönetimi ile önümüzdeki hafta İtalya’da bir araya gelmeyi planlıyor. Mali disiplin uygulaması nedeniyle satış opsiyonlu kiralama tercihini kullanmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Fiorentina’nın bonservisiyle satmak istemesi durumunda ise iki yıllık kiralık teklifi sunacak.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı’nın da çok beğendiği Vitor Hugo için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, sol stoper ile sağ bek ve sol bek transferlerini bir an önce bitirmeye çalışacak. Atınç Nukan’ı da listesinde bulunduran yönetim, önümüzdeki günlerde bu oyuncuyla görüşecek. Yönetim, hem kadrodaki alt yapı kriteri hem de genç bir oyuncu olması sebebiyle Atınç’ı transfer etmeye çalışacak.