Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Fenerbahçe çok önemli forvetler getirmiş bir takım. Hatta Orta saha Yıldızları da... Çok eski zamanlardan beri bu böyle. Fadıl Vokri, Emil Kostadinov, Van Hoojdonk ,Metaje Kezman, Pierre Webo, Robin Wan Persie, Moussa Sow ve daha niceleri...

Bugün gündemde Max Kruse var. Top takibi iyi olan ve topu ayağına yakıştıran bir oyuncu. Ceza sahasının hemen hemen her yerinden şut çekmekten çekinmez . Çok hızlı çalım atabiliyor ve çok kolay ayak değiştirebiliyor. Üstelik tıpkı bir kanat oyuncusu gibi isabetli ortalar bile açabiliyor. Alınırsa önemli transfer...

Haberin Devamı

Fenerbahçe için Mensah ismi de gündemde. Bernard Mensah ekmeğini taştan çıkaran oyunculardan. Topla çok nazik gibi ama kolay pes eden bir oyuncu karakteri de değil. Kasımpaşa ve Kayserispor formaları altında müthiş parladı. Özellikle Kasımpaşa'da oynadığı dönemde ligin en iyi on numaralarından birisiydi.

Ceza sahası arkasında Max Kruse ile iyi bir ikili olabilir. Aslında Kayserispor da Cherry de Fenerbahçe'nin aradığı oyunculardan biri gibi....

Beşiktaş'ın gündeminde Tyler Boyd'un olduğu şeklinde haberler var. Boyd ligin en önemli karakterlerinden biri. Gelişime açık, topla muazzam hareketler yapabilen ve forveti çok iyi destekleyebilen bir oyuncu. Takımında sadece kanatta değil zaman zaman sahanın her yerinde gözüktü.

Ankaragücü'nün aldığı puanlarda büyük katkısı var. Beşiktaş'ın özellikle orta sahasını güçlendirmesi şart.

Galatasaray Trezeguet'i alır mı ? Boyd ile benzerlikleri çok. Galatasaray'da hem Badou'yu hem de Fernando'yu oyun olarak kademe atlatabilecek bir transfer.

Bazen tek başına takımı rakip sahaya taşıyabiliyor. Rakibin müdahele şansı da çok az oluyor. Böyle onlarca pozisyonu var.

Kasımpaşa'da Diagne ile başardıkları ortadayken ve Diagne'nin o olmadan performansı düşünüldüğünde nasıl bir oyuncu olduğu sorusu da cevaplanmış olmakta.