Skorer Tyler Boyd kimdir, kaç yaşında, nereli? Tyler Boyd hangi mevkide oynuyor?

Tyler Boyd kimdir, kaç yaşında, nereli? Tyler Boyd hangi mevkide oynuyor?

15.07.2019 - 19:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transferde ilk bombasını patlattı. Geçtiğimiz yıl Ankaragücü'nde forma giyen Yeni Zelandalı yıldız futbolcu Tyler Boyd'un transferi açıklandı. Peki Tyler Boyd kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

Tyler Boyd kimdir, kaç yaşında, nereli Tyler Boyd hangi mevkide oynuyor

TYLER BOYD KİMDİR?

Tyler Boyd, 30 Aralık 1994 tarihinde Yeni Zelanda'nın Tauranga kentinde dünyaya geldi. Kariyerine 2011 yılında Yeni Zelanda'nın Melville United takımında başlayan Tyler Boyd, sonraki yıl yine aynı ligin takımı olan Waikato FC'ye transfer olmuştur. Bir yıl da burada forma giyen futbolcu, Wellington Phoenix kadrosuna dahil olmuştur.

Haberin Devamı

Portekiz kulübü Guimares'in dikkatini çeken futbolcu, 2015 yılında Avrupa'nın yolunu tutmuştur. 2017 yılında deneyim kazanması için yine bir Portekiz kulübü olan Tondela'ya kiralık olarak gönderilen Boyd, 2018 ara transfer döneminde ise bu kez Ankaragücü bünyesine kiralanan oyuncu, şu sıralar Beşiktaş ile anılıyor.

1,80 boyundaki Tyler Boyd sağ ayağına hakimdir. Sol kanat mevkisinde forma giyen oyuncu, ihityaç halinde forvet ve sağ kanat mevkilerinde de görev alabilmektedir.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Tyler Boyd Beşiktaş’ta!

Vitoria Guimaraes kulübünden transfer edilen Tyler Boyd ile 4 senelik sözleşme imzalanmıştır.

 

 

 

Yazarlar