Trabzonspor Usta işi orta saha

Usta işi orta saha

14.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un gelecek sezonki orta sahasında iki usta isim dikkat çekiyor. Kaptan Jose Sosa ile yeni transfer John Obi Mikel, şimdiden herkesi heyecanlandırıyor, kadroya kalite katıyor

Usta işi orta saha

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Yeni sezonda lig ve Avrupa Ligi’nde başarılı olmak isteyen Trabzonspor’da orta sahada ilginç bir detay öne çıkıyor. Dünyaca ünlü yıldız John Obi Mikel’i kadrosuna katan bordo-mavililer, güçlü bir yapı oluşturdu.

Kaptan Jose Sosa’nın yanına Obi Mikel gibi deneyimli bir ismi daha getiren Karadeniz ekibi, Ünal Karaman’ın da elini güçlendirdi. Uluslararası anlamda da tanınırlığı olan iki yıldız, tecrübeleriyle fark yaratıyor.

34 yaşındaki Jose Sosa ve 32 yaşındaki Obi Mikel, hem iki yönlü oyunları hem deneyimleri hem de kaliteleriyle teknik heyeti heyecanlandırıyor. Şu anda Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’nda olan Mikel de takıma katılınca eksik kalmayacak.

Sosa-Mikel ikilisiyle orta sahayı kurmak isteyen teknik direktör Ünal Karaman, ayrıca Yusuf Yazıcı, Ogenyi Onazi, Abdülkadir Parmak gibi kaliteli başka isimlere de sahip. Orta saha konusunda oldukça rahat olan Karaman, Avrupa Ligi ve Süper Lig mücadelesinde istediği rotasyon şansına da sahip oldu.

Haberin Devamı

Sosa ile Mikel’in Avrupa çapında tanınması sayesinde de rakiplere karşı özel bir üstünlüğün kurulabileceği de düşünülüyor. Taraftarların da ilgisini çeken Mikel ile herkes tarafından çok sevilen kaptan Sosa’nın yeni sezonda en önemli kozlardan biri olması bekleniyor.

Yazarlar