Skorer Yeni hedef Biglia

Yeni hedef Biglia

18.07.2010 - 00:50 | Son Güncellenme:

Cim-Bom ön libero transferinde rotasını Anderlecht’in Arjantinli yıldızına çevirdi. Köln’e giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Belçika ekibinin dün AZ Alkmaar’la oynadığı maçı tribünden izleyip 24 yaşındaki Biglia’yı yakın takibe aldı

Yeni hedef Biglia

Galatasaray, Lucas Rodrigo Biglia için kolları sıvadı. Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın orta sahaya iki defansif oyuncu istemesi üzerine düğmeye basan ve ilk planda Arnavut yıldız Lorik Cana’yı renklerine bağlayan Cim-Bom, eski gözdesi olan Biglia’nın da peşine düştü.
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, dün sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Hollanda’nın Venlo kasabasından ayrılarak, Almanya’nın Köln şehrine geçti. ETL-DOM Kupası’nda, Anderlecht’in AZ Alkmaar’a 2-1 yenildiği final maçını tribünden takip eden Sezgin, Biglia’yı mercek altına yatırdı.
Adnan Sezgin’in, Rijkaard’ın transferine onay verdiği 24 yaşındaki Arjantinli ön libero için birkaç gün içinde Anderlecht’e resmi teklif yapacağı bildirildi. Sezgin’in, Belçika ekibinin transfere sıcak bakması halinde hiç vakit kaybetmeden başarılı oyuncu ve menajeriyle masaya oturacağı vurgulandı. Sarı-kırmızılıların, Biglia için 5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardıkları ifade edildi.

Haberin Devamı

Dembele’yi de izledi
Adnan Sezgin, Biglia’nın yanı sıra AZ Alkmaar’ın başarılı kanat oyuncusu Moussa Dembele’yi de yakın takibe aldı. Her iki kanatta da görev yapabilen 23 yaşındaki Belçikalı oyuncu, AZ Alkmaar formasını geçen sezon 40 maçta giyerken, toplam 6 gol attı. Dembele’nin, Belçika Milli Takımı forması altında 27 maçta 5 golü bulunuyor.
Öte yandan Elano’ya talip olan Juventus’tan, Malili ön libero Mohamed Sissoko’yu isteyen Galatasaray’ın, İtalyan ekibiyle 2 gün içinde masaya oturacağı bildirildi. Sarı-kırmızılıların, Sissoko’ya karşılık Juventus’a, Elano’nun yanı sıra bir miktar para önereceği ifade edildi.

Yazarlar