Trabzonspor ‘Yusuf Yazıcı gelmek istiyor’

‘Yusuf Yazıcı gelmek istiyor’

07.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Lille Başkanı Lopez, “Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, onun transferini cazip kılıyor” diyerek Yusuf Yazıcı’yı överken, Trabzonspor ile anlaşamadıklarını dile getirdi.

‘Yusuf Yazıcı gelmek istiyor’

Lille Başkanı Gerard Lopez, Trabzonspor’un yıldız ismi Yusuf Yazıcı ile ilgilendiklerini doğruladı.  

Haberin Devamı

Lopez, “Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, onun transferini cazip kılıyor. Yusuf Yazıcı gerçekten buraya gelmek istiyor ancak kulübüyle henüz anlaşamadık” ifadelerini kullandı.

Fransız kulübünün, 22 yaşındaki Türk futbolcu için Trabzonspor’a 17 milyon euro net, 3 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan %15 gelir teklif ettiği öğrenildi. Milli futbolcu, Lille’e gitmesi halinde Fransız ekibinde forma giyen 2. Türk futbolcu olacak. Zeki Çelik de geçen sezon Lille formasını giyerek kendini kabul ettirmişti.

Berg yolda

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi oyuncularını kadroda tutmak için çabalayan Trabzonspor, nokta transferlerle kadrosunu güçlendirmek için çabalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin forvette İsveçli Marcus Berg’i renklerine katmaya hazırlandığı ifade edildi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Ain forması giyen 32 yaşındaki golcü ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı ve sezonluk 1 milyon 400 milyon euroyu kabul ettiği ifade edildi.

Yazarlar