SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Sosyal medya birinciliği Kadın'ın

Kadın dizisi sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. FOX Tv'nin sevilen dizisi Kadın yine izleyiciler tarafından sosyal medyada en çok tartışılan dizi oldu. İşte Kadın dizisi ve sosyal medyada tartışılan dizilerin detayları.

|

Kadın dizisi konuşulmaya devam ediyor. Somera'nın analizine göre; 2 Ekim tarihinde sosyal medyada en çok FOX'ta yayınlanan "Kadın" dizisi konuşuldu.

Diziyi sırasıyla; "Ufak Tefek Cinayetler" ile "Fatih Portakal'la Ana Haber" takip etti.

Kadın dizisi dün akşam yayınlanan 33. bölümüyle yeni sezonun açılışını yaptı. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Fox Tv dizisi Kadın’ın yeni sezonu, 2 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Yeni sezonun ilk bölümünde babasını gördüğünü sanan Doruk’un heyecanı kısa sürdü, Bahar ve çocukların hüzünlü anları ekran karşısındakilere de duygusal anlar yaşattı. Son bölüm finalinde ise Sarp'ın hastaneye ziyarete geldiği ortaya çıktı Soru işaretlerine yanıt arayan izleyiciler Kadın yeni bölüm fragmanıyla bambaşka ipuçları edindi.

İşte 2 Ekim sosyal medyada en çok konuşulanlar;

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.