SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Gölde barbekü keyfi

Gölde barbekü keyfi

|


Sapanca Gölü kıyısında, doğayla içiçe kalıp, hoşca vakit geçirebileceğiniz farklı bir mekân Dedeman Gölevi. Burada özel lezzetlerle tanışıp, gölde balık tutabilirsiniz


       Ondönümlük bir arazi üzerinde bulunan Dedeman Gölevi, eşsiz manzarasıyla söğütlerin altında sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmenizi sağlıyor. 2.5 yıldır hizmet veren ve daha çok İstanbulluların tercih ettiği Gölevi’nde sabah kahvaltı etmek isteyenler için değişik seçenekler sunuluyor. Saat 11:00’den 15:00’e kadar süren sabah brunch’ında kahvaltılıkların yanında omlet ve köy yapımı gözleme yeme şansına da sahipsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinde, kırmızı ve beyaz etin her çeşidinin bulunduğu nefis bir barbekü ve yanında balık alternatifleri ile spagetti, pizza ve salata çeşitlerinden oluşan zengin bir menü var. Bunun dışında çoban kavurma ve çıtır patates ile ızgara kuzu etinin üzerine yoğurt ve domates sosunun dökülmesinden oluşan çökertme kebabı Dedeman Göl Evi’nin en çok tercih edilen lezzetlerinden. Sebze yemekten hoşlananlar için günün zeytinyağlı tabağında mevsimin tüm sebzelerini bulabilirsiniz. Gölevi’nin en iddialı lezzeti ise Çikolatalı Sufle. Taze krema ve pudra şekeriyle servis edilen bu özel tatlıyı yemek için Kocaeli’nden bile gelenler var. Gölevi’nde bayanlar için hafta içi hergün 16:00 - 18:00 saatleri arasında tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitlerinin sunulduğu “Çay Saati" düzenleniyor. Hafta sonları saat 15:00 - 20:00 saatleri arasına kadar barbekü servisi bulunuyor.

       Sörf yapıp, yüzebilirsiniz
       Dedeman Göl Evi’nde haftanın 7 günü, davet verilebiliyor. Düğün ve yaş günü kutlamaları ve şirket içi motive toplantılarına ev sahipliği yapan Gölevi’nde farklı düğünler de yapılıyor. Daha çok kır düğünleri için tercih edilen tesis, iç ve dış mekânlarda 350, açık alanda ise 2 bin kişiyi ağırlayabiliyor. Gölevi her türlü aktiviteye açık bir mekân.
       Balık tutmayı sevenler için olta verilen Gölevi’nde isteyenler gölde yüzüp, trekking yapabiliyor. Yakında sörf, kano ve su kayağı gibi sporların da yapılacağı tesiste hafta sonları tavla turnuvası düzenleniyor. Çocuklar için palyaço ve animasyon gösterilerinin bulunduğu Gölevi’nde özel davetler için konserler ve şovlar da düzenleniyor.
       Her yıl haziran ve temmuz aylarında göl günü panayırının düzenlendiği Sapanca Gölü kıyısındaki Dedeman Gölevi, büyük şehrin stresinden kurtulmak isteyenler için ideal bir seçim.

       Nasıl gidilir?
       İstanbul’a 130 kilometre uzaklıktaki Sakarya il sınırı içindeki Dedeman Gölevi TEM otoyolu, Sapanca gişelerinden sola döndükten sonra 300 metre ileride.

       Adres: Sapanca Gölü Kenarı, Kırkpınar Beldesi Sakarya
       Tel: (0264) 592 00 70




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.