Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Dilek Hanif, günün her saati şık olabilmek için uygun seçim arayan modern kadına yönelik parçalardan oluşan koleksiyonunu tanıttı

Dilek Hanif, iş dünyası ve gün boyu şıklığını korumak isteyen kadınlara özel, yeni bir koleksiyon tasarladı. Cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimlerine tanıtılan 2019-20 Sonbahar/Kış Kapsül Koleksiyonu, beğeni topladı. The St Regis Istanbul Spago’daki etkinliğe, Demet Sabancı Çetindoğan, Suzan Sabancı Dinçer, Gülgün Çavuşoğlu, Suzan Toplusoy, Buket Taşdelen, Şükran Güzeliş ve Gülbin Simitçioğlu katıldı. Gizia Gate mağazalarında satışa sunulacak tasarımlar için modacı, “Koleksiyonumda yer alan elbise, gömlek, ceket ve pantolon gibi kendi içinde kombinlenebilen tasarımları, gerek iş dünyası gerekse bu yalın şıklığı arayan tüm kadınlar için hazırladım. 30 parçadan oluşan koleksiyonda, Osmanlı döneminde sultanların giydiği kaftanlarda kullanılan ve günümüze uyarlanan desenler de yer alıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

İŞ KADINLARINA ÖZEL KOLEKSİYON

Sanat buluşması

Artgalerim ve Kempinski Hotel Barbaros Bay, ikincisini gerçekleştirdikleri ‘Art&Wine’ etkinliğiyle, Bodrum’daki sanatseverleri buluşturdu. Ayla Turan, Emel Karakozak, Gülten İmamoğlu, Kemal Tufan ve Şeyda Cesur gibi çağdaş sanatın temsilcilerinin eserlerinin paylaşıldığı organizasyon, ilgi gördü. Özlem Alıcı’nın sanat yönetmenliğini yaptığı sergide, eserleri inceleyen konuklara, Erkan Alpay piyano dinletisi sundu.

İŞ KADINLARINA ÖZEL KOLEKSİYON

Kışa ‘Merhaba’ dediler

Altın Kalpler Yardım Derneği Başkanı Şenay Dağlı, önceki gün Florya Atatürk Köşkü’nde bir davet düzenledi. İş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı organizasyonda Dağlı, kış sezonunda yapacakları yardım davetleri hakkında konukları bilgilendirdi. Dağlı, “Şehit ailelerine ve sığınma evlerine yaptığımız yardımların üzerine katarak, geliyoruz” dedi.

İŞ KADINLARINA ÖZEL KOLEKSİYON