Fatih Tanfer

Fatih Tanfer

fatihtanfer@mynet.com

Tüm Yazıları

Karşıyaka’nın deplasmanda oynadığı Van Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası elenmesiyle ilgili söylenecek tek söz “Karşıyaka’ya çok yazık oldu” olacaktır. Bu söylem abartısız ve gerçekçi bir tespittir.

- Transfer yasağı nedeniyle alt yapısından yetişen gençlerle mücadele eden ve sezon başında “Kümede kalsın yeter” denilen Karşıyaka için, taraflı tarafsız herkes “Final kaçtı” diye üzülüyor.

- Maçın analizini soracak olursanız Karşıyaka bir duran toptan, diğeri ise savunmanın dengesiz ve hazırlıksız yakalanmasıyla iki gol yedi. Mustafa Değirmenci şahane bir gol attı. Beraberlik golünden sonra birçok gol pozisyonu yakaladı. Ancak final paslarındaki başarısızlık nedeniyle turu getirecek golü bulamadı.

Haberin Devamı

- Karşıyakalı futbolcular Van BBSK’lı oyuncuları yerden kaldırmaya uğraşmaktan, top oynayacak zaman da bulamadılar!..

Örnek mi istiyorsunuz, 6 dakikalık uzatmada, oyun 4 dakika durdu. Başka söze gerek var mı? Karşıyakalı şampiyonluk inancını asla kaybetmemeli. Çok çalışmalı ve kararlı olmalı. Hak ettiği başarı için tüm gücüyle inanmalı ve her zorluğa da direnmelidir. Çünkü Karşıyaka’nın çok güçlü bir camiası, kendisine duyulan sevgisi ve coşkusu ile istedikleri başarı mutlaka gerçekleşecektir. Bu sene olmadı ancak muhteşem taraftarının bağrına bastığı bu gençler önümüzdeki sezon şampiyonluğun büyük adaylarından olacaktır. Karşıyaka varsa umut her zaman vardır.