Fatih Tanfer

Fatih Tanfer

fatihtanfer@mynet.com

Tüm Yazıları

Göztepe, Mersin deplasmanında alacağı 3 puanın kalan haftalarda Play Off yarışının içinde olması için şart olduğu bilinciyle oyuna başladı. Mersin ilk 15 dakikada Tita ve Pedriel vasıtasıyla geliştirdiği ataklarla Göztepe kalesinde tehlikeler yarattı. 15. dakikadan sonra Göztepe’nin sadece ilk yarıda olan oyun aklı ve becerisi ortaya çıktı ve maçın hakimi oldu.

Halil eski bildiğimiz Halil olmuş, ışık hızında rakip kaleye toplar taşıdı. Tayfur’da ona ayak uydurdu. Segbefia ve Umut etkili olup goller buldular. İlk yarıda Göztepe’nin takım halinde mücadelesi üst düzeydeydi ve 5 dakikada 3 gol buldu.

Haberin Devamı

İkinci yarı oyun aklını, planını ve takım olgusunu soyunma odasında bırakıp gelen Göztepe, Mersin alanına kontrolsüz yüklenince maalesef öğrenemediği savunmaya gelmek ile savunma yapmak arasındaki farkın sonucunu kalesinde gördüğü 5 golle öğrendi.

Küme düşmüş Mersin’in oyun içinde asla pes etmeme düşüncesi, Göztepe’ye sahayı dar etti. Golleri yedikçe artan panik havası oyuncuları olumsuz etkileyip, aciz duruma düşürdü. Ve Göztepe’nin ne kadar dayanıksız bir takım olduğunu hep birlikte gördük. Allah, Göztepe yönetimine ve taraftarına sabır versin. Bir devrede 5 gol yiyen takım, bundan sonra ne yapar bilmek mümkün değil. Bu maçı gördükten sonra söylenecek tek bir laf var. O da olmaz böyle bir şey.