R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, bugün saat 19.46’ya kadar Boğa burcunda boşlukta ilerleyecek. Ay’ın önünün boş olması, yön bulamama ve yeteri kadar hızlı hareket edememeye işaret edebilir. Bugün kararlı davransak dahi, hızlı ilerleme pek kolay değil. Sabırlı olmak ve daha çok eksik ya da önemsiz konulara zaman ayırmak faydalı olacak. Günün geç saatlerinde hareket ve konuşma var. Ancak akıl ve duygular arasında denge kurmak gerekecek. Özellikle akşam saatlerinde, çift durumlar kararsızlığa yol açabilir. Çok sayıda değişiklik ve yeni haberlerin gündeme gelmesi, günlük düzenimizi karıştırabilir. Neyse ki akşam saatlerinde biraz çaba ve uzlaşıyla eksiklerimizi toparlayabiliriz. Akışta kalmaya devam edin.

Haberin Devamı

KOÇ:Parasal gelişmeler askıda kalabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere odaklanın.Yarım kalan işlerinizi toparlayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirmek için uygun bir gün olmayabilir. Akışta kalın. 

BOĞA:Eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akışta kalmaya gayret edin.

İKİZLER:Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. İçsel süreçler, olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatabilir. 

YENGEÇ:Dernek işlerinizde veya iş yerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. Akışta kalmalısınız.

ASLAN:Sabah saatlerinde iş hayatınızda yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Gün içinde kendinize vakit ayırabilirsiniz. Akışta kalmalısınız.

BAŞAK:Yeni ufuklara açılmak için heves duyabilirsiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani alanlarla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ:Sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan çalışmalarınızı bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Eşinizle ilgilenebilirsiniz. 

AKREP:Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. 

YAY:Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenebilirsiniz. Eksik işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkinize zaman ayırabilirsiniz.  

OĞLAK:Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Alışmalarınıza kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA:Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi fazla yormayın.

BALIK:İletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka zamana bırakmalısınız. İş hayatında destek almak, kolaylık sağlayabilir. İlişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir.