Merkez Başkan Erdem, temizlik çalışanlarıyla buluştu

Başkan Erdem, temizlik çalışanlarıyla buluştu

15.11.2019 - 15:10 | Son Güncellenme:

Başkan Erdem, temizlik çalışanlarıyla buluştu

Başkan Erdem, temizlik çalışanlarıyla buluştu

Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA)- BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı Turgay Erdem, belediye personeliyle periyodik olarak gerçekleştirdiği buluşmalar çerçevesinde bu kez Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. buluştu.

Başkan Erdem. çalışanların talep, öneri ve şikayetlerini ilgiyle dinleyerek, çalışma şartlarının iyileştirilmesi için uğraş verdiklerini dile getirdi. Vatandaş memnuniyeti anketlerine göre memnuniyetin en yüksek olduğu müdürlüklerden birinin Temizlik İşleri Müdürlüğü olduğunu hatırlatan Başkan Turgay Erdem, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti. Erdem, “Zor bir iş yapıyorsunuz. Sizin çalışmalarınız sayesinde vatandaşların, çevre temizliğinden oldukça memnun olduğunu görüyoruz” dedi.

"SİZ BELEDİYENİN GÜLER YÜZÜ OLMALISINIZ"

Her bir çalışanın, Nilüfer Belediyesi’ni temsil ettiğine dikkat çeken Erdem, vatandaşla olan diyaloglara dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Turgay Erdem, “Sizler, Nilüfer Belediyesi’nin gülümseyen yüzü olmalısınız” ifadelerini kullandı. Çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli eğitim ve kampanyalar gerçekleştirdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Nilüfer’i tertemiz bir çevreye kavuşturmak hepimizin sorumluluğu” diye konuştu. Çevreye karşı duyarlı olan Nilüferliler’e de teşekkür eden Başkan Erdem, “Nilüfer Belediyesi olarak biz, üzerimize düşeni yapıyoruz. Yazın kavurucu sıcağından kışın dondurucu soğuğuna, kaldırımlardan parklara kadar tüm Nilüfer’i temizliyoruz. Ancak bu, sadece bizim çalışmalarımızla olacak iş değil. Her bir vatandaş temizlik konusunda duyarlı olmalı. Bu nedenle halkın da katılımıyla Nilüfer’i çiçek gibi yapmak için temizlik kampanyaları düzenliyor vatandaşlarda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI