Elazığ Elazığ'da kitap fuarına ilgi

Elazığ'da kitap fuarına ilgi

31.10.2019 - 16:41 | Son Güncellenme:

Elazığ'da kitap fuarına ilgi

Elazığda kitap fuarına ilgi

Erkan BAY/ELAZIĞ,(DHA)-ELAZIĞ  Belediyesi tarafından 25 Ekim’de açılan 3'üncü Kitap Fuarı, ilgi görüyor.
Elazığ Valiliği Meydanı'nda 70 yayınevinin katılımıyla açılan fuarda, ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşuyor. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar bir yandan kitap alışverişi yaparken, bir yandan da sevdikleri yazarlarla buluşuyor. Okurlar fuarda duayen kalemlerin söyleşilerine katılarak, eserlerini imzalatma fırsatı yakalıyorlar. 3 Kasım’a kadar kitapseverleri ağırlayacak olan fuar süresince değerli kalemler okurlarıyla buluşmaya devam edecek.
Özellikle gençleri kitapla buluşturmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, gençlerden yoğun ilgi görüyor. Fuara yoğun ilgi gösteren gençler, okul saatleri haricindeki zamanlarının önemli bölümünü fuar alanında geçirerek, binlerce kitap arasından kendilerine hitap eden eserleri alma fırsatı yakalıyor.
Elazığ merkez, ilçeleri ve komşu illerin kalbinin attığı fuar alanını ziyaret eden Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Okulu öğrencileri fuar ziyaretinin ardından güzel bir sürprizle buluştu. Şehrin turistik değerlerinin tanıtımına katkı sağlanması amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan tur otobüsüyle, şehir turu attı.
Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Okul Müdürü Murat Akgün, öğrencileriyle birlikte fuarda kitapla buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI