Teknoloji Analistler açıkladı: Apple bu yıl 440 milyonun üzerinde iPhone satacak

Analistler açıkladı: Apple bu yıl 440 milyonun üzerinde iPhone satacak

15.05.2018 - 13:44 | Son Güncellenme:

Cupertino merkezli şirketin yaptığı araştırmalar sonucunda Apple'ın 2018 ve 2019 yılında 440 milyonun üzerinde iPhone satacağını açıkladı.

Analistler açıkladı: Apple bu yıl 440 milyonun üzerinde iPhone satacak

Cupertino merkezli şirket Apple için yeni analist yaptığını duyurdu. Analistler, Apple'ın 2018 yılında 220 milyon adet iPhone satışı yapacağını ve 2019 yılında ise aynı rakamlara ulaşacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Apple ile ilgili araştırmalar yapan analist Gene Munster, Apple'ın bu yıldan itibaren daha çok iPhone satışı yapacağı yeni bir döneme girdiğini açıkladı. Gene Munster, Apple’ın ileriye yönelik gücünün servis ve sürdürülebilir iPhone satışlarıyla ilgili olacağını ve diğer ürün satışlarının şirketin yükselişine etki etmeyeceğini tahmin ediyor.

Bunun dışında Gene Munster, halihazırda 800 milyon iPhone'un kullanıma hazır olduğunu belirtiyor. Munster'ın bu yıl ve önümüzdeki yıl için olan tahmini 440 milyon adetlik iPhone satışı, Wall Street analistlerinin de desteklemesiyle doğruluk payı'nın arttığı görülmekte.

IPhone, önümüzdeki birkaç yıl içinde, % 0 ila 5 aralığında öngörülebilir gelir ve satış büyümesi ile Apple için istikrarlı bir iş ortamı oluşturacak. Bu istikrarlı taban, gelişen hizmetler için temel teşkil edecektir.