İstanbul ANDREA BOCELLI, SILA İLE DÜET YAPTI

ANDREA BOCELLI, SILA İLE DÜET YAPTI

24.02.2014 - 11:04 | Son Güncellenme:

.

ANDREA BOCELLI, SILA İLE DÜET YAPTI

TEMA Vakfı’nın 20. kuruluş yılı nedeniyle, Ülker Sports Arena'da bir konser veren ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, izleyenleri büyüledi. Bocelli'ye konserin bir bölümünde sevilen sanatçı Sıla da eşlik etti.
Andrea Bocelli'ye, konuk şef Marcello Rota'nın yönetimindeki 102 kişilik Tekfen Filarmoni Orkestrası ve 60 kişilik IDSO Korosu ile sahneye çıktı. Tema Vakfı'nın melek rozeti ile şarkıları seslendiren Bocelli, soprano Paola Sanguinetti ile de düet yaptı. Bilet satışlarının 3 hafta öncesi tükendiği konseri 9 bin 300 kişi seyretti.
Konuklar arasında Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan, Tarkan, Nükhet Duru, Erol Evgin, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu, Yiğit Özşener, Hayrettin Karaca gibi birçok sanatçı ve cemiyet hayatından ünlü isimler vardı.
Konserin 2. bölümünde, Türkiye'nin sevilen ses sanatçısı Sıla, Andrea Bocelli ile Edith Piaf'ın “La vien Rose“ adlı şarkısını seslendirdi. Konserin finalinde Andrea Bocelli, İtalyan şarkıcı Illara Dellabidia ile “Canto Della Terra“ şarkısını seslendirdi.