Teknoloji Android 4.4.2 KitKat geldi!

Android 4.4.2 KitKat geldi!

22.04.2014 - 10:30 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy cihazları için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi Türkiye’de!

Android 4.4.2 KitKat geldi

Samsung Electronics, Android 4.4.2 (KitKat) yazılım güncellemesinin çeşitli Galaxy cihazları için tüketicilere sunulduğunu açıkladı. Bu güncelleme, daha kolay ve daha zevkli bir kullanıcı arayüzü deneyimi, iyileştirilmiş mesajlaşma yetenekleri ve güncellenmiş özellik ve uygulamalar dahil olmak üzere, Android 4.4 KitKat'ın tüm performans avantajlarını içeriyor.

Haberin Devamı

Daha Kolay ve Daha Bilgilendirici Bir Kullanıcı Arayüzü

KitKat güncellemesi, çeşitli Galaxy cihazlarında kilit ekranı yoluyla uygulamalara kolay erişim, tercih edilen ana ekran başlatıcısının seçilmesi ve yeni bir konum menüsü sağlayarak mevcut Galaxy kullanıcı arayüzü deneyimini iyileştiriyor. Kullanıcılar, doğrudan kilit ekranı yoluyla kolayca müzik albümü kapaklarını görüntüleyebiliyor, şarkıları durdurup değiştirebiliyor ve anında kameraya erişebiliyorlar. TouchWiz Kolay Mod (Easy Mode), akıllı telefon kullanmaya yeni başlamış kullanıcılar için daha basit bir kullanım ve daha büyük ikonlar sağlıyor. Buna ek olarak, daha entegre ve ayrıntılı olan konum menüsü, konumunuzu tahmin etmeniz için GPS, Wi-Fi ve mobil ağların kolayca aktive edilmesini mümkün kılıyor ve bununla eşzamanlı olarak, konum hizmetlerini çalıştıran uygulamaların pil kullanımlarını bildiriyor.

Haberin Devamı

Yeni Mesajlaşma Özellikleri ile Kendini Daha İyi İfade Edebilme

Bu yazılım güncellemesi, Emoji ikonları ve varsayılan mesajlaşma uygulamalarının seçilmesi gibi, geliştirilmiş mesajlaşma işlevleri sağlıyor. Ayrıca cihazınızın varsayılan mesajlaşma tercihi olarak Mesaj ve Hangout uygulamaları arasında gidip gelebilme olanağını getiriyor.

Google'a Yedekleme

Yeni güncelleme ile desteklenen Google Drive ve Google Photos gibi yükseltilmiş GMS uygulamaları kullanıcıların belgeleri açmasına, görüntülemesine, yeniden adlandırmasına, paylaşmasına ve ayrıca fotoğrafları ve videoları yedeklemesine olanak tanımaya devam ediyor.