Teknoloji Android 7.0 ile Galaxy S7 serisi hangi özelliklere kavuştu?

Android 7.0 ile Galaxy S7 serisi hangi özelliklere kavuştu?

20.01.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Android 7.0 Nougat güncellemesini almaya başladı. Peki güncellemeyle birlikte Galaxy S7 kullanıcıları hangi yeniliklere sahip olacak?

Android 7.0 ile Galaxy S7 serisi hangi özelliklere kavuştu

Galaxy S7 ve S7 Edge, Android 7.0 Nougat güncellemesiyle arayüz ve performans anlamında birçok yeniliğe kavuştu. Daha temiz bir görüntüye kavuşan Quick Interface, uygulamalara daha hızlı ulaşmak için gruplama imkanı sağlıyor. Direct Replay özelliği ile de kullanıcılar, bildirimler üzerinden gelen mesajlara yanıt verebilecek.

Haberin Devamı

Android 7.0 Nougat güncellemesiyle gelen yüksek performans, dengeli ve eğlence modları arasında seçim yapabileceksiniz. Kullanıcılar bu sayede farklı senaryolar için farklı performans ayarları yapabilecek. Örneğin yüksek performans modunda batarya tüketimi fazla olurken dengeli modda kullanıcılar günlük ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek.

Güncellemeyle birlikte bölünmüş ekran da daha verimli kullanabilecek. Açılır pencere (pop-up) pencere özelliğiyle aynı anda 7 uygulamaya ulaşabilecek.

Samsung'un Samsung Pass uygulamasıyla kullaıcılar, parmak izini bir ana şifre olarak veya internet sitelerine üye girişi yaparken kullanabilecek.

Samsung, güncellemeyi İngiltere, Amerika ve Çin’de sunmaya başladı. Türkiye için henüz bir bilgi bulunmuyor.