Teknoloji Android Auto İçin Beklenmedik Hareket

Android Auto İçin Beklenmedik Hareket

20.05.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

Akıllı otomobiller için önemli bir adım olan Android Auto, beklenmedik bir hareket yaparak Waze uygulamasını bünyesine kattı…

Android Auto İçin Beklenmedik Hareket

Teknolojinin gelişmesi ile beraber birçok alanda artık akıllı ürünler görür olduk. Nitekim son yıllarda elimizin altında bulunan akıllı telefonlar, birçok konuda kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermekte. Bununla yetinmek istemeyen büyük teknoloji firmaları ise bu konuya yaygınlık kazandırmak ile meşgul. Nitekim ev konusunda dahi akıllı ürünler ile karşılaşmaya başladık. Bunun neticesinde otomobillerimiz de akıllanmaya ve çeşitli özellikler edinmeye başladı. Bu bağlamda geliştirilen Android Auto ise yaptığı atak ile gündeme gelmiş bulunmakta.

Haberin Devamı

En Büyük Rakip İşin İçerisine Girdi

Her geçen gün kendi haritalar servisini geliştirmek ve daha iyi bir seviyeye ulaştırmak ile meşgul olan Google, Android Auto için Waze uygulamasına destek vermeye başladı. Popüler navigasyon uygulaması olan Waze, kullanıcılardan geçerli not almayı başaran bir aplikasyon. Nitekim Auto bünyesine dahil olan uygulama, bu sayede otomobillerde yol belirleyecek bir eşiğe ulaştı.

Uzun Yolculuklar İçin Waze

Google Maps’in Waze’de bulunan bazı özelliklere sahip olduğunu söylemek mümkün. Ancak yine de Waze’in bazı konularda daha iyi olduğu bir gerçek. Özellikle uzun yolculuklarda çok daha iyi performans sunan uygulama, daha doğru bilgiler ışığında kullanıcısına bilgi sunabiliyor.

Yeni teknoloji gelişmeleri için gözünüz bizde olsun. Ayrıca son gelişmeleri takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.