Teknoloji Angry Birds 2 Android Kullanıcıları İle Buluştu!

Angry Birds 2 Android Kullanıcıları İle Buluştu!

30.07.2015 - 11:20 | Son Güncellenme:

Mobil oyun denildiğinde ilk sayılan isimlerden biri hiç şüphesiz Rovio'nun mobil oyun dünyasına kazandırdığı Angry Birds olur. Farklı platform ve hikaye ile zaman zaman karşımıza çıkan Angry Birds 'ün 2....

Angry Birds 2 Android Kullanıcıları İle Buluştu

Mobil oyun denildiğinde ilk sayılan isimlerden biri hiç şüphesiz Rovio'nun mobil oyun dünyasına kazandırdığı Angry Birds olur. Farklı platform ve hikaye ile zaman zaman karşımıza çıkan Angry Birds 'ün 2. versiyonu Angry Birds 2 ’yi uzun süredir bekleyen oyunseverleri mutlu edecek haber sonunda geldi. Android kullanıcıları için suanda indirilebilir olan Angry Birds 2 , oyunu indiren oyunseverleri grafikleriyle büyülemeyi başardı. Oyunun temel amacı ve hikayesinden şaşmayan Rovio, sizlere oldukça eğlenceli, zaman zaman zor aynı zamanda zevkli bir oyun sunuyor.

Haberin Devamı

Oynarken Pokemon 'dan esinlenmişler mi sorunu aklıma getiren, kuşlara ait kartların olması ve bu kartları oyun içerisinde toparlamanız ve bunun yanında hangi kuşu ne zaman göndereceğinizi belirlemeniz insanın aklına "Seni seçtim pikaçuuuuuuuuuu" haykırışını getiriyor. Kendi başınıza ilerleyebileceğiniz oyunda aynı zamanda Facebook bağlantısı ile Facebook arkadaşlarınız arasında oyunu oynayan kişiler ile de oynama imkanı sunuluyor. Yakın zamanda İOS 'da da yer alacağı belirtilen Angry Birds 2 'yi Android cihazınıza indirmek için ise buraya tıklamanız yeterli.