Gündem Anıl Altan kimdir, kaç yaşında? Anıl Altan biyografisi

Anıl Altan kimdir, kaç yaşında? Anıl Altan biyografisi

20.04.2019 - 16:09 | Son Güncellenme:

Anıl Altan, meslektaşı Pelin Akil ile 2016 yılında dünyaevine girmesinin ardından ikiz bebeklerinin dünyaya gelmesiyle baba olma mutluluğu yaşadı. 29 yaşındaki yakışıklı oyuncu kariyerine modellik yaparak başlamasının ardından oyuncu olmaya karar verdi. Bu doğrultuda ilk deneyimini Arka Sıradakiler dizisi ile yaşayan Anıl Altan, Çember ve Güneşin Kızları adlı dizilerde rol aldı. Peki Anıl Altan kimdir?

Anıl Altan kimdir, kaç yaşında Anıl Altan biyografisi

Kariyerine modellik ile başlayan Anıl Altan belli bir sürenin ardından oyuncu olmaya karar vedi ve bu doğrultuda 2012 yılında ilk kez Arka Sıradakiker dizisinde rol aldı. Anıl Altan sonrasında Çember ve Güneşin Kızları adlı dizide rol almaya başladı. Peki Anıl Altan kimdir? Pelin Akil ile ikiz çocuklarını kucağına alan Anıl Altan baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Anıl Altan ve Pelin Akil dünyaya gelen kızlarına Alin ve Lina ismini verdi. Pelin Akil'in yakın dostu Melis Kaygılaroğlu bu fotoğrafı 'Canım kızlarım' notu ile paylaştı.

Anıl Altan kimdir, kaç yaşında Anıl Altan biyografisi

ANIL ALTAN KİMDİR?

Anıl Altan, 29 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.Kariyerine modellikle başlayan ancak oyunculukla devam eden Anıl Altan bir dönem modellik yaptıktan sonra oyuncu olmaya karar vermiştir. 2012 yılında rol aldığı Arka Sıradakiler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Boynu Bükükler ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde rol alan genç oyuncu, 2016 yılında aynı projede tanıştığı Pelin Akil ile nikah masasına oturdu. Eğlenceli çift, zaman zaman Instagram hesapları üzerinden yayınladıkları hikayelerle dikkatleri üzerine topluyor.

Haberin Devamı

EĞİTİM

2015 Maltepe Üniversitesi Radyo Sinema TV Yüksek Lisans

2014 Bahar Kerimoğlu - Oyunculuk Eğitimi

2013-2014 Akademi 35,5 Oyunculuk Eğitimi

2012 Kocaeli Üniversitesi - Jeofizik Mühendisliği

2011 Burak Aksak Oyunculuk Eğitimi

TİYATRO

2014 Sahnekarlar

DİZİ

2017 Çember

2016 Güneşin Kızları