Gündem Anıl Berk Baki kimdir? Anıl Berk Baki kaç yaşında?

Anıl Berk Baki kimdir? Anıl Berk Baki kaç yaşında?

18.06.2018 - 15:34 | Son Güncellenme:

Anıl Berk Baki, Survivor'a damga vurmaya çok yakın! İlk defa katıldığı Survivor'da gönüllüler takımı için mücadele eden Anıl Berk Baki parkurların tozunu attırmaya devam ediyor. Survivor gönüllüler takımında Murat Ceylan, Hilmi Cem ve Damla arasında yakın ilişkiler kuran Anıl Berk Baki gösterdiği performans ile de göz doldurmaya devam ediyor.

Anıl Berk Baki kimdir Anıl Berk Baki kaç yaşında

Survivor'da dikkat çeken isimlerin başında bu yıl ilk kez yarışmaya katılan Anıl Berk Baki geliyor. Yarışmaya ilk kez katılan adaylar arasında tek isim olarak ön plana çıkan Anıl Berk Baki, Survivor parkurlarında gösterdiği performans ile de dikkat çekiyor. Survivor 2018'de Kıbrıs finaline kısa bir süre kala finalin iddialı isimleri arasında yer alan Anıl Berk Baki arkadaşlarının da takdirini kazanıyor. Peki Anıl Berk Baki kaç yaşında?

Haberin Devamı

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesinden mezun. 6 yaşında yelken sporuna başlamış.

Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenliğini yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.