Cadde Anıl Şimşek O Ses Türkiye'ye damga vurdu !

Anıl Şimşek O Ses Türkiye'ye damga vurdu !

30.12.2014 - 10:13 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye tüm hızıyla devam etti. Son bölüme damga vuran isimlerden birisi de Anıl Şimşek oldu. Anıl Şimşek sempatik tavırları ve şarkı söylemesiyle herkesin ilgisini topladı. İşte o anlar:

Anıl Şimşek O Ses Türkiyeye damga vurdu

Dün akşam O Ses Türkiye'ye damga vuran anlardan biri de Anıl Şimşek ve Sarper Arda Akkaya'nın düellosuydu. Jüri üyeleri ve seyircilere heyecan dolu anlar yaşatan ikili şarkılarını iki kez seslendirdiler. Hadise'nin Sarper Arda Akkaya'yı seçmesi üzerine jüri üyeleri arasında kıyasıya rekabet başladı ve Anıl Şimşek'i takımlarına katmak için yeniden mücadele ettiler.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin ilk turunda Hadise'yi tercih ederek Hadise'nin takımına dahil olan Anıl Şimşek, dün akşam Sarper Arda Akkaya ile çıktığı düello sonrası Hadise'nin tercihi doğrultusunda Hadise'nin takımından ayrıldı.

Ebru Gündeş ve Hadise ile vedalaşması uzun sürünce ortaya kahkaha dolu görüntüler ve diyaloglar çıktı.

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de Anıl Şimşek ilk katıldığı anda jüriden tam not aldı.

Amerikalı ünlü şarkıcı James Brown'un A Feel Good adlı parçasını seslendiren Anıl Şimşek'in performansına hayran kalan Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri, üç kez şarkı söylettiler.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HADİSE VE EBRU SAHNEDE DANS ETTİLER

Anıl'ın sesini çok beğenen Hadise ve Ebru Gündeş, ikinci kez aynı parçayı söylerken sahnede Anıl'la birlikte dans ettiler.

Sesi ve tavırlarıyla gazeteci Oray Eğin'i andıran Anıl Şimşek, yarışmaya Hadise ile devam etme kararı almıştı.