Gündem Ankara'da korkunç cinayetler!

Ankara'da korkunç cinayetler!

25.01.2015 - 17:15 | Son Güncellenme:

Suriyeli anne ve kızı vahşice öldürüldü...

Ankarada korkunç cinayetler

Son dönemde giderek artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenirken, bu kez Ankara'da yaşayan Suriyeli mülteci M.AM., eşi ve kayınvalidesini defalarca bıçaklayarak vahşice öldürdü. Olayın ardından kaçan Suriyeli zanlı M.A.M.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Milliyet'in aldığı bilgilere göre, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan M.A.M. ve ailesi Ankara Altındağ Önder Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşamaya başladı. M.M. ile Suriye uyruklu karısı ve kayınvalidesi arasında önceki akşam bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A.M. yanındaki bıçakla karısı ve kayınvalidesine saldırdı. M.A.M. karısını ve kayınvalidesini defalarca bıçakladı. M.A.M. olayın ardından evden kaçarak uzaklaştı.

TAKSİYLE KAÇTI

Evden gelenler gürültü üzerine çevre sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.M.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, kayınvalidesinin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kayınvalide de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatanı kaybetti. Polis ekipleri olayın evdeki ekmek bıçağıyla işlendiğini belirledi. Polis, olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı Suriyeli M.A.M.'nin yakalanması için kapsamlı çalışma başlattı. Görgü tanıklarının, M.A.M.'nin bir ticari taksiye binerek kaçtığını söylediği öğrenildi.