Gündem Ankara’da PTT’ye FETÖ operasyonu

Ankara’da PTT’ye FETÖ operasyonu

17.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da FETÖ soruşturması kapsamında 25 eski Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) personeli ile ikisi eski çalışan 6 PTT görevlisi toplam 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara’da PTT’ye  FETÖ operasyonu

PTT görevlilerinden ikisinin daha önceden meslekten ihraç edildiğini bildirilirken, şüphelilerin “ByLock” kullandıkları öne sürüldü.
Sivas’ta yol uygulaması sırasında yakalanan ve FETÖ yapılanmasında işadamlarının “sohbet abisi” olduğu öne sürülen Ahmet H. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Adana’da FETÖ soruşturması kapsamında yapılan operasyonlarda Bylock kullandığı öne sürülen 5’i kadın 20 öğretmen gözaltına alındı.* Antalya’da 3 ilde düzenlenen operasyonda, 2 emekli polis ile 18 özel güvenlik görevlisi gözaltında alındı. Bylock kullandığı tespit edilen şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel doküman ve dijital veriler ele geçirildi.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ üyesi olduuğ tespit edilen yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 9 ilde düzenlenen eş zamanlı yapılan operasyonlarda 6 asker gözaltına alındı.
Mardin’de yürütülen FETÖ soruşturmasında Bylock kullandığı tespit edilen 11 avukat gözaltına alındı. l AA, DHA

Samsun'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında meslekten ihraç edilen çeşitli meslek grubu üyelerinin de bulunduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Yazarlar