Cadde Ankara'nın Dikmen'i 23. son bölümü nefes kesti

Ankara'nın Dikmen'i 23. son bölümü nefes kesti

21.12.2014 - 13:10 | Son Güncellenme:

ATV'de ekrana gelen dizide Carlos Martin, Dikmen'in gideceği yemek workshop'unda bir şefi canlandırdı. 'Ankara'nın Dikmen'i 23. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ankara'nın Dikmen'i detayları haberimizde...

Ankaranın Dikmeni 23. son bölümü nefes kesti

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu'nun paylaştığı, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yapımını Tükenmezkalem Film'in gerçekleştirdiği 'Ankara'nın Dikmen'i isimli diziye oyuncu Carlos Martin konuk oldu.

Tilbe, Sonat'ın İngilizce sınavından aldığı notu duyunca ona bir özel hoca tutmaya karar verir ve Amerikalı Kevin İngilizce dersi vermek için eve gelir. Hafta sonu bile ders çalışmak zorunda kalan Sonat canından bezmiştir. Dikmen ise, onu bu dertten kurtaracak bir plan hazırlar. Latif, özel hoca parasını karşılayacak durumda olmadığını görünce Dikmen'le birlikte sahneye çıkıp şarkı söylemeye karar verir. Sahneye çıkacakları gece salonda kalabalığı gören Latif son anda vazgeçer ve Dikmen sahneye Zirek'le çıkmak zorunda kalır. Sıla ve Dikmen sonunda aşklarını birbirlerine itiraf etmişlerdir fakat tam yakınlaştıkları sırada Zirek onları yakalar.

Haberin Devamı

ANKARA'NIN DİKMENİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara'nın Dikmen'i 23.Bölüm Fragmanı