Ankara Ankara SGK İl Müdürlüğü'nde eğitim

Ankara SGK İl Müdürlüğü'nde eğitim

09.06.2014 - 12:14 | Son Güncellenme:

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 3 Haziran’da Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) işbirliğiyle 'Fatura İnceleme Usul ve Esaslar Eğitimi' düzenledi.

Ankara SGK İl Müdürlüğünde eğitim

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 3 Haziran’da Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) işbirliğiyle 'Fatura İnceleme Usul ve Esaslar Eğitimi' düzenledi.
Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 3 Haziran’da Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) işbirliğiyle 'Fatura İnceleme Usul ve Esaslar Eğitimi' düzenledi. Eğitimde konuşan Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Sevinç, Ankara dahil 18 ilin sözleşme, inceleme, ödeme ve mutabakat işlemlerinin yapıldığını ifade etti. İl Müdürü Sevinç, Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezince yapılan bu işlemlerin kapsamına 398 sağlık kuruluşunun girdiğini, bunlardan 68’inin özel hastane, 260’ının tıp merkezi, 20’sinin üniversite hastanesi, 50’sinin diyaliz merkezi olduğunu belirtti. Sevinç, ayrıca branş bazlı faturalama ve bunların incelenmesinin Türkiye için önemli bir konu olduğunu vurgulayarak, "Sağlık hizmeti sunucuları verdikleri sağlık hizmetini ne kadar doğru faturalar, ne kadar seri ve objektif bir şekilde incelerse verilen sağlık hizmetinin kalite ve standartları o ölçüde artacağına inanıyorum" dedi.
Eğitimle mevzuatın geliştirilmesi bakımından da büyük katkı sağlanacağının altını çizen İl Müdürü Sevinç, İl Müdürlüğü ve Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi olarak sağlık temsilcilerinin kendilerinin ortağı ve paydaşları olduğunu, her türlü soru ve sorunlarda yanlarında olduklarını söyledi.
Eğitime katılanlara ve üyelere meslek yaşamlarında başarılar dileyen İl Müdürü Sevinç’e, SABİDER tarafından plaket takdim edildi. Ankara Sayıştay Gölbaşı Eğitim Tesislerinde yapılan ve üç gün süren eğitime Ankara ve 32 ilden gelen üniversite, devlet ve özel hastaneler olmak üzere birçok sağlık çalışanları katıldı.